Aliexpressről akartam volna rendelnii Dee!?
Es Már ennek 2honapja ès 2hete
is van, egy felsőt akartam volna...de En kb 2hettel később marmint a megrendelés utan, veletlen ra mentem arra hogy mar megkaptam a cuccot.de azota se kaptam meg. ugye volt hozza követési szam kb 1honapja megneztem de azt irta hogy a Magyar postánál van.. De azota semmi..
A követési szám sokszor nem ér semmit, én is anno nézegettem az elején, aztán egy kissé gyanússá vált, mikor megkaptam a rendelt terméket, de a nyomkövető szerint még az országban sincs. Illetve volt, amikor elvileg az országban volt, de még is rengeteg idő múlva kaptam meg. Persze lehet, hogy valamikor pontos.
De amúgy én nem aggódnék, én eddig Aliról minden cuccot megkaptam, de volt amit pl. 3-4 hónap után. Késések előfordulnak, pláne a mostani szituációban.
Alapból azt hiszem, hogy miután leadod a rendelést, az eladónak 7 napja van arra, hogy postázza a dolgot. Ha nem megy rá arra az opcióra Alin, hogy postázta a dolgot, akkor az Ali törölni fogja a rendelést 7 nap múlva azt hiszem. Szóval ha 2 hét múlva mentél rá erre Alin, akkor elvileg már legalább 1 hete fel kellett, hogy adják a csomagot.
Néha előfordulnak késedelmek. Mostanság nem rendeltem, nem tudom, hogy ez az egész koronavírus dolog mennyire van hatással a csomagokra. De nekem pl. tavaly nyáron volt olyan, hogy rendeltem egy "nyári" telefontokot (amin azt írta, hogy "summer that never ends" vagy ilyesmi :D) és decemberben jött meg. Annak is örültem. :D Szóval késedelmek előfordulnak, de sokszor a termék attól még egyszer megérkezik. Szerintem viszonylag kevés esély van arra, hogy soha ne érkezzen meg.
De ha rányomtál, meg is kell erősíteni. Arra is rányomtál? Ha igen, akkor nem nagyon tudsz mást tenni, mint vársz. Vagy megérkezik, vagy nem. A postás nem fog visszafordulni vele, mert rányomtál.
Nekem az áprilisi rendeléseim sorozatosan nem érkeztek meg. Most várok egy olyan csomagot, amit direkt ajánlottan, légipostával kértem. Követési szám alapján annyi látszik, hogy 1,5 hónapja feladták. Azóta se kép, se hang. A vicc, hogy a sima postával kb ugyan akkor rendelt cuccaim már megérkeztek.
Szóval teljesen kaotikus és kiszámíthatatlan mikor jön meg egy adott rendelés. Nekem volt olyan csomagom, amit a rendelés után fél évvel hozott meg a postás. Szóval még van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!