Aliexpressről pólót rendelni mennyire necces?
Ilyenre gondoltam:
Valaki azt írta érdemesebb 1 mérettel nagyobbat rendelni a szokásosból-ez tényleg szükséges?
Tartósságra mennyire tartós egy ilyen?
Nem szeretném, hogy 4-5 mosás után szétkopna.
Mint megrögzött alis vásárló, az alábbi tippeket adnám ;)
1. Olyat keress ahol min 30 feedback/visszajelzés van
2. Legyen pozitiv értékelése
3. Nézd meg a visszajelzések között a vásárlók feltöltött képeit
4. Olyat válassz amihez van mérettáblázat.
Sajnos nem értek a méretezéshez, de az EUR "L"-es méret szokott jó lenni ez a táblázat nem tudom milyen szabvány:
nekem aliexpresses ruha még sajnos sose volt jó, pedig 4-szer próbálkoztam
mindegyik nagyon rossz minőségű volt, úgyhogy kb 2-szer voltak rajtam (az is csak azért, hogy ha fizettem érte, akkor már legalább ne rögtön menjen a kukába)
az egyik póló ráadásul nem is volt olyan nagyon olcsó, kb 4-5 ezer Ft lehetett, annak a mintája tetszett meg és úgy voltam vele, hogy ennyiért csak jó lesz
hát nem, kényelmetlen, merev anyaga van és első mosástól össze is ment
azóta megfogadtam, hogy akármilyen olcsó is, ruhát onnan soha többé nem veszek, mert pénzkidobás
biztos lehet amúgy jó dolgokat kifogni, de ennyi rossz tapasztalat után én már nem próbálkozom (más jó dolgokat amúgy sikerült innen beszerezni, csak ruhákkal jártam ennyire rosszul)
amúgy a nagyobb méret tényleg szükséges, de mindig van mérettáblázat cm-ben megadva, azt érdemes nézni
Ez esetleg jobb lehet?
Tudom ez meg E-bay, de itt legalább sok pozitív feedback van(#1 több mint 30 :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!