House Brand rendelés?
Figyelt kérdés
Aki rendelt már a House Brand-ről elsősorban farmert és pólót, milyen véleménnyel van róla? Méretet hogy érdemes nézni?2020. júl. 22. 22:53
1/7 anonim válasza:
Rövidújjú pólót és egy topot rendeltem. Jelenleg ez a két kedvencem a ruhatáramban is, asszem 2x-3x mostam ki eddig mindkét darabot, még mindig ugyanolyan az anyaga, nekem nagyon tetszik! Méretek átlagosak, a topnál vaciláltam az S és M között, mert hasonló, jobban testhez álló topoknál eddig az M-es jobb volt. Végül S-est rendeltem, és tökéletes lett. Farmerekről nincs véleményem, de az eddigi tapasztalatok alapján nekem eddig bejött az oldal!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor majd én is rápróbálok!:)
2020. júl. 28. 19:22
3/7 anonim válasza:
Nekem csak pár cuccom van onnan, de a felsőim nagyon rossz minőségűek sajnos, mert egy használat után mindegyik összement. Meg van egy bomber dzsekim az viszont tökéletes méretben, anyagában is és kényelmes is, azt imádom. Szerintem ruhánként eltérő. Ki lehet fogni jó darabokat is, de sajnos mellé is lehet nyúlni.
4/7 anonim válasza:
Cipőt kétszer is rendeltem az oldalról ami nálam nem egyszerű hogy jó legyen, és ez tökéletes volt méretben:))
Farmer kabik viszonylag vastagok, pulcsiból, pólókból, topokból ha 2 méret között vacilálsz mindig kisebbet kell venni!!
Én eddig nem csalódtam, árakat is megfelelőnek találom:)
6/7 anonim válasza:
Én nekem most jöttek még a ruhàim onnan és hatalmasak
7/7 anonim válasza:
Szutyok minőség. Én kabátot vettem, egy hétre rá mindkét hónalj rész szétszakadt, pár hónap használat után pedig a zsebén a varrás engedett el, blokkot elvesztettem, így nem cserélték, vállat vontak. A tranzakció igazolás megvolt, így csak az volt a bajuk, hogy nem tudják mit vettem... persze összeg, a house brandes dzseki és dátum alapján simán be lehetett volna azonosítani, elvilg a blokkot is meg kell őrizniük, de hajthatatlanok voltak, még a javítás költségét se. Piacon veszek kabátot, öt évig bírja gond nélkül, a legutolsó kínai vacak is. Ennyit a house-ról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!