Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek az ilyen "nacis"...

Szerintetek az ilyen "nacis" fürdőruha alsó gáz?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon kipattog a bikini vonalam, ami fehér bőrömön még jobban látszik, ez az egyetlen amiben kimernék menni strandra, de kicsit félek, mennyire néznének hülyén rám :)

[link]

2020. júl. 21. 18:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem gáz. Amúgy meg miért fogsz kimenni a strandra? Hogy jól érezd magadat, vagy más érezze jól magát a látványodtól?
2020. júl. 21. 18:57
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy gáz
2020. júl. 21. 19:07
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
semennyire nem gáz. szerintem nagyon szép.
2020. júl. 21. 19:47
 4/15 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem csak az a gáz belőle, hogy kilóg a se_ge partja. De ha rendes hosszúságú lenne, akkor ez tök jó lenne; akkor még viselném is szívesen;de szóval ebből ki van a feneke partja. Tehát nem hordanám; de ezt leszámítva egyébként tök jó. Amúgy igen, nekem pl kicsit nagy a fenekem; de ha kisebb lenne; akkor se akarnám a fenekemet mutogatni. Sose értettem, akik ilyen rövid nadrágot vesznek föl. Mégha ez egy fürdőruha is. Fürdőruhából most látok ilyet először, de szóval a lényeg ugyanaz, nem venném föl. Nekem egyébként volt egyszer ilyen; fölül egy top volt, de olyan, hogy kicsit ilyen trikós, tehát nem vékony volt a vállpántja; és akkor fölül is takarta amit kell, és alul is takarta amit kell. Két részes volt tehát; a fölsőt azt én egy topnak mondanám; alul meg egy rövidrandrág; és ez fürdőruha-anyagból volt. Sötétkék volt; volt rajta egy logó a fölső részén; az alsó részén nem tudom volt-e logó, de annak mindkét oldalán volt talán 1 sárga csík; és tök szép volt, tök ízléses volt; csini voltam benne. Tehát szerintem ezek a 'se_gpartja-kirakós' nadrágok hát azért kicsit gázak; de ha nem mutatna semmit a fenékből, akkor ez egy gyönyörű fürdőruha lenne; de így meg fürdőruhaként nem tudnám értékelni. Max alsóruházatnak vennék föl egy ilyen fazonút amiből kilóg a fenekem partja; de igazából szerintem még annak se. Tehát ez számomra teljesen értelmetlen; hogyha valakinek van egy ilyen szép anyaga; akkor miért egy ilyen fenékkirakós fürdőruhára használja el. Tehát, ha megcsinálnák ugyanezt úgy, hogy takarná az egész feneket, akkor viszont szívesen hordanám; de így meg bocsi, de olyan mintha picit kárba veszett volna az anyag így sajnos. -számomra olyan; de valakinek lehet, hogy tetszik, és bocsi, nem akartam senkit megbántani. Tehát még az olyan ruhadaraboknál, ahol még kicsit rizikós is, hogy kilógna a fenekem; nem venném föl; nemhogy egy olyat, ami direkt úgy van szabva:S Ezt maximum szexi táncot lejteni otthonra, ha kicsit valaki meg akarja lepni a barátját; tudnám képzelni. És bocsi mégegyszer szeretettel.
2020. júl. 21. 21:02
 5/15 anonim ***** válasza:
2%
*Jujj, nem mégegyszer megnéztem a képet, mégegy gondolat; ezt tuti nem venném föl, ez a hossz már túl közönséges :S A számomra legalábbis az sajnos. Tehát az ilyen fenékkirakós-style az már nekem közönséges :S:S #bocsi.
2020. júl. 21. 21:06
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Utolso, akkor neked milyen furdoruhad van, terdszoknyaban szoktal talan uszni?
2020. júl. 21. 23:56
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Amugy szep ez az also nagyon.
2020. júl. 21. 23:56
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Mi a fene négyes, ennél az alsónál még a nagymamák által hordott egyberészes fürdődresszek fenékrésze is kevesebbet takar. Te búvárruhában strandolsz?

Amúgy szerintem tök jó, egyáltalán nem gáz, hordd nyugodtan!

2020. júl. 22. 00:28
 9/15 anonim ***** válasza:
11%
4. és 5. vagyok, énnekem most egyberészes van, nagyon szeretem; egyébként azt hiszem, nem is váltanék kétrészesre most:) Nekem ez tök jó:) Mindent takar annyira, amennyire szeretném:) Se cicim, se fenekem nincs ki belőle. Bár a kicsit husis combom az már kívül van rajta; de tehát a fenekem nincs. :) Meg a cicim se, ami számomra szintén jó. :) Én elégedett vagyok ezzel a fürdőruhával :)
2020. júl. 22. 00:29
 10/15 anonim ***** válasza:
11%
*még azért szeretném ideírni, hasamra fölment pár kiló ; egyébként pár éve már nem voltam strandon, ha annyival nagyobb lennék, hogy a régi fürdőruha szűk lenne; akkor vennék újat, de valószínűleg megint egyberészeset szintén.:)
2020. júl. 22. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!