A homokosok a bal vagy a jobb fülükbe szoktak fülbevalót rakni?
én úgy tudom, hogy ha csak a jobban van, az tuti azt jelenti (már ha tud róla az illető, és szándékso volt)
ha mindkettőben vagy csak a balban van, az "normális":)
Ennek már nincs jelentősége. :)))
Régen a jobb fül számított hominak, a bal a zenészeké volt. De már változott a világ és egyre több fiú hord fülbevalót a fülében, már láttam logósat is.
Az osztályban öt fiú van, akiknek mindkét fülükben van, olyan emo stílusban.:)))és szerintem egyre több
a metorszexualitás egyre terjed, ráadásul a lányoknak sokszor jobban bejönnek, nekem nem!
Figyelj, indulj ki abból hogy mi sem tudjuk pontosan :DD Tehát ha valaki szembejön az utcán akinek van a fülében úgysem fogom tudni, h azért mert meleg vagy azért mert tetszett neki. Vagy mert meleg és tetszett is neki :D
A mai világban pedig ez már nem számít, tehetsz bármelyikbe.
Van egy ismerősöm, ő híres zenész-énekes (és meleg is) és neki a bal fülében volt :DD most ilyenkor mi van? :)
Egyszer emlékszem ez volt a téma és fél órán keresztül röhögtem azon, hogy mikor azt mondta fülbevalója neki is volt a jobb füléle mutatott. Olyan aranyos volt :DD aztán rájött ő is, hogy a balban volt neki évekig XD
Ha a bal füledben van fülbevaló, az emlék a disco korszakból.
Ha a jobb füledben, akkor azt jelenti, hogy "Éljen a Disco!!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!