Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rocker stílusuk miért csak...

Rocker stílusuk miért csak alacsony lányoknak van?

Figyelt kérdés

Jó kevés a rocker stílusú lány as a magas is. De ha latok ilyet mindig csak alacsonyaknál van.

A magasaknak nem áll jól?

Az biztos hogy a magastalpú bakancsot mi bebuktuk de van ennek különösebb oka vagy így dobta a gép?

Magas vagyok és nincs sorstársam😐

2020. júl. 17. 11:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
91%

“Tehát alacsony embernek nincs stílusa, bármit felvesz, az feltűnősködés?”

Pontosan. Úgyhogy javaslom, hogy holnaptól minden 160-165 alatti nő járjon Éva-kosztümben vagy akár anélkül. Én fogom kezdeni :))

Így remélhetőleg megfelelünk Őfelsége elveinek.

2020. júl. 20. 10:53
 22/24 anonim ***** válasza:
Látod apja, csak nem hiába kérdez az ember! :)
2020. júl. 20. 18:43
 23/24 anonim ***** válasza:
Ismerek lányt, aki bakancsos, málhás és feketében jár, olyan 175-6cm. De nem rocker :D Nem vagy egyedül szerintem, mert nálam pl mindenki magasabb.! 158cm vagyok, szóval igenis vannak magas rockerlányok. Az én szemszögemből egyébként meg a legtöbb alacsony lány ilyen kis cukisan öltözik vagy az abszolút fast fashion-t követi.
2020. júl. 27. 22:26
 24/24 anonim ***** válasza:
167 vagyok, szerintem az nem alacsony :)
2020. aug. 4. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!