Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rocker stílusuk miért csak...

Rocker stílusuk miért csak alacsony lányoknak van?

Figyelt kérdés

Jó kevés a rocker stílusú lány as a magas is. De ha latok ilyet mindig csak alacsonyaknál van.

A magasaknak nem áll jól?

Az biztos hogy a magastalpú bakancsot mi bebuktuk de van ennek különösebb oka vagy így dobta a gép?

Magas vagyok és nincs sorstársam😐

2020. júl. 17. 11:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Biztos akad. De ha belegondolsz, kevés magas lány van, és kevés rocker lány van. Legalábbis olyan rocker lány aki úgy is öltözködik. Tehát logikus hogy nagyon kevés a magas rocker lány :)
2020. júl. 17. 22:06
 12/24 anonim ***** válasza:
23%

Szóval körbeküldtem a kérdéseimet a „kis” barátnőimnek. Íme, az óhajok, sóhajok, bánatok és panaszok arról, hogy 160 centi alatt, a mi természetes, önazonos, önfelvállalós istenadta szépségünk ellenére mi minden nem használható. A teljesség igénye nélkül:

1.

„Nem hordhatok menő, hipszter hosszú kabátot, ami le van árazva, és szerelmes vagyok belé… és olcsó, de nem vehetem meg, mert úgy nézek ki benne, mint valami elbaszott, gonosz törpe."

2. „Alacsony lány vagyok nagy mellekkel, úgyhogy nem hordhatok oversize bolyhos pulcsit, mert úgy nézek ki benne, mint egy hószörny. Se pihe-puha oversize kardigánt, mert akkor meg öreg néne leszek."

3. „Soha nem húzok térd alá érő midiszoknyát, pedig az amúgy most trendi. De úgy nézek ki benne, mint egy kislány az anyukája szoknyájában: összenyom."

4. „Nem veszek föl pliszírozott szoknyát – pedig úgy, de úgy szeretnék! Mert olyan vagyok benne, mintha a Veresegyházi asszonykórus tagja lennék."

2020. júl. 18. 11:23
 13/24 anonim ***** válasza:
63%

12-es, ha cikket idézel, az egészet tedd idézőjelbe, esetleg jelöld a forrást.

[link]

2020. júl. 18. 14:28
 14/24 anonim ***** válasza:
48%

Két rocker barátnőm volt még a gimiben, az egyik 170, a másik 178 cm volt, az ő barátnőjük meg 165, ami szintén nem túl alacsony, átlagos.

Én belegondolva inkább kifejezetten pici rocker lányokat nem láttam még, legalábbis nem sokat.

12-es, te meg mit idézel (mellesleg szánalmasan más tollával ékeskedne) ide olyat, aminek köze nincs a kérdéshez?

A rocker nők mellesleg jellemzően nem hordanak sem hipszter kabátot, sem bolyhos-szőrös oversize pulóvert, sem midiszoknyát, sem pliszírozottat. Úgyhogy nem elég, hogy a kérdés szempontjából irreleváns, amit itt összehordtál, de még hülyeség is, mert egyik ruhadarab sem tipikus rocker holmi. Az alacsonyság miatti problémák ezekkel ellenben nagyon is létező dolgok, alacsonyként ezt hadd tudjam már én jobban. Mit okoskodsz bele meg bírálod felül, mikor te nem vagy érintett? Ez kb olyan, mint mikor pasik akarják megmondani, hogy egy nőnek mi a legkényelmesebb bugyi.

2020. júl. 18. 17:40
 15/24 anonim ***** válasza:
48%

Én 191 centi vagyok, évek óta csak ilyen ruhákat hordok.

Nem kell olyasmire gondolni, hogy azért vannak kevesen, mert nem áll jól. Ez a logikus. Nagyon kevés a magas lány. Ezen a csekély létszámú halmazon belül meg még kevesebb az olyan lány, akinek tetszik ez a zene, és azon a gyufásdoboznyi halmazon belül még megint felezünk azokra, akik így öltöznek, és azokra, akik nem.

2020. júl. 18. 21:42
 16/24 A kérdező kommentje:

Jó mindegy csak 175 tel elég magas vagyok és magasakat sem látok nem hogy magas rockereket.

Amugy meg ki írta azt hogy az lesz alacsony aki rockerX3

Olvassunk értelmezzünk gondolkodjunk bye

2020. júl. 19. 00:30
 17/24 anonim ***** válasza:
15%

Feltűnési viszketegség.

Minden alacsony ember a kis termetét próbálja kompenzálni nem “megszokott” kirívó dolgokkal.

2020. júl. 19. 13:06
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Tehát alacsony embernek nincs stílusa, bármit felvesz, az feltűnősködés?

Nőknél nincs nagy jelentősége a magasságnak. A férfiak kompenzálnak, hisz a magasságot férfiassággal hozzák összefüggésbe, de a nőiességet nem szokták magassággal párosítani, vannak szexi, nőies magas és alacsony nők.

2020. júl. 19. 13:17
 19/24 anonim ***** válasza:
57%

18!

És ismét oda lyukadtunk ki hogy a nőknek semmi frusztrációjuk nincs.

Részrehajlás ismét.

Remélem következő életemben nőnek születek és kiskirály leszek...

2020. júl. 20. 07:27
 20/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem, a nőknek a >magasság< miatt nincs.

Átlag férfit, ha megkérdezel, szerintük a hosszú haj nőiesebb, mint a rövid haj. A kerekebb fenék nőiesebb, mint a lapos. A finom, lágy arcvonások nőiesebbek, mint a markáns, erős vonások. Egy extrém izmos, bodybuilder nő nem lesz olyan nőies, mint egy átlagosan kisportolt. Nem tudom, ezek miért lepnek meg.

Magasságot csak akkor hallottam, láttam nőknél férfiasnak csúfolva, amikor az illető nő MAGAS és VÁLLAS volt, akkor is a széles váll volt az, amitől férfiasnak, nagydarabnak nézett ki, nem a magassága.

2020. júl. 20. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!