Mit tegyek, ha hülye alkatom van, és ha veszek egy nadrágot, akkor mèg pluszba 2 ezret rá kell fizetnem, hogy felaljaztassák?
Nagy és széles combom van, amire nagyobb nadrágokat kell vennem, és fel kell aljaztatni a nadrágokat, mert felhajtva a térdemig is érhet és úgy nagyon csúnya. De ha olyat veszek, ami pont passzol a lábam hosszához, akkor az nem jön fel a combomra, vagy ha gumisabbat veszrk, ami picit nyúlik is, akkor nagyon feszül és nem tudok benne még leguggolni se, van, hogy ki is szakad. Nem vagyok dagadt, átlagos testalkatom van, csak olyan hülye combom van, ami teltebb.
Már rohadtul unom, hogy pluszba még 2 ezret kell egy nadrágért fizetnem, mert hiába hajtom fel, annyit kell felhajtani, hogy nagyon csúnyán látszik.
Hidd el ez a jobbik eset én fordítva vagyok.
XL-eset kell venni, hogy hosszra jó legyen, de az S-es ami derékba, combnál jó, abba olyan vagyok mint egy ovis, aki kinőtte a nadrágját.
Te legalább vissza tudod varratni, mégha pénzért is.
Amúgy a H&M-ben valaki mondta, hogy a nadrágok ugyanolyan hosszúságúak, szóval ha gondolom nézelődők ott is. Pl ha veszel egy chino-t azt hordhatod hosszúgatyának, a párom is ezt csinálja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!