Öltönynadrággal fehér ing úgy, hogy nem türjük be az inget vállalható?
Figyelt kérdés
Nem találok olyan inget, ami betűrve nem áll hülyén rajtam a pocakom miatt :D, ezért gondoltam, hogy így hordanám.2020. júl. 16. 12:58
1/4 anonim válasza:
Neee!
Inkább egy kidudorodó nagyobb pocak, mint egy nem betűrt ing.
2/4 anonim válasza:
Nekem is olyan betűrve, mintha egy nagy dinnye lenne a hasam helyén. De kitűrve, úgy hogy csak líg-lóg, még hülyébben néz ki.
3/4 anonim válasza:
Természetesen, léteznek direkt kívül hordásra tervezett férfiingek. Fontos szabály viszont, hogy ezeket kizárólag nyakkendő és zakó nélkül illik felvenni, leginkább kánikulában és csak informális alkalmakra. Ha valakinek pocakja van, egy kicsit bővebb szabásút válasszon.
4/4 anonim válasza:
2-es vagyok. Igen, vannak olyan ingeim, amiket nem tűrök be. De azok ilyen színesek, mintásak, mindennapi utcai hordásra valók. Nem az az elegáns típus. És nem is öltönynadrággal, hanem farmerral hordom őket. De az más. Öltönynadrág, fehér inggel nagyon bután néz ki kitűrve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!