Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Graceland-es cipők jól...

A Graceland-es cipők jól bírják? Tornacipőre gondolok.

Figyelt kérdés

Deichmann weboldalán nézelődök, csukát akarok venni őszre. Nem akarok 15.000 Ft-ot költeni, csak azért, hogy megvegyem a Converse nevet. Ezek is ugyanúgy csukák :D

Kettőt néztem ki:

1, [link]

2, [link]

Az első azért tetszene jobban, mert szerintem abban lehetne cserélgetni a cipőfűzőket, mindig olyat fűznék bele, amilyen színű cucc van rajtam. A 2-nál ezt nem tudnám elképzelni... A mintájához szerintem nem illik a lila, meg rózsaszín stb... Szerintetek melyik lenne jobb? És akinek van ilyen csukája vagy bármilyen más cipője, az mit mondd? Jók ezek a márkájú cipők? A másik, hogy ezeket lehet hordani zokni nélkül is? A Converse-eseket szoktam látni zokni nélkül... De nem tudom, hogy ebbe belerohadni-e a lábam úgy.

2010. aug. 2. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem olyanom volt, mint az első. De mikor voltak ezek a nagy esőzések, árvíz..stb.:D Átgázoltam benne egy nagy tócsán. Hazaértem bevágtam a mosógépbe. Visszanyerte újkori alakját még azóta is szép és egészséges. Szóval én csak ajánlani tudom, mert tartós.:D
2010. aug. 2. 21:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Jól hangzik :D
2010. aug. 2. 21:57
 3/10 anonim ***** válasza:
szerintem senki nem hord zokni nélkül ilyen stílusú cipőt:D titokzokninak hívják:)
2010. aug. 2. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
amikor én vettem gracelandes cipőt úgy kb 2hét alatt szétrepedt a talpa, igaz nem úgy néztek ki mint ezek, úgyhogy talán ezek jobban bírják, de végülis kicserélték szóval nem volt baj:)
2010. aug. 2. 22:42
 5/10 A kérdező kommentje:
csak titokzoknit szoktam hordani, de azt sem szeretem... :)
2010. aug. 3. 09:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen márkásabb tornacipők jól bírják, de sztem ne sportolj benne mert akkor annak kapútó... =)
2010. aug. 3. 09:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Csak suliba járkáláshoz kéne :D Tehát ilyen ide-oda cipőnek... Sportoláshoz kínai szart vettem xD
2010. aug. 3. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
ha veszel a kinaiban egy iylen tornacipot tovább fogja birni, az egyik baratnomtol kerdeztem, ugyanis en nem hordok iyleneket :)
2010. aug. 5. 11:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Nézelődtem már ott is, de ott csak olyanokat találtam, amik már túl voltak csicsázva :S Olyat meg nem szeretnék.
2010. aug. 5. 12:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Pont olyana van húgomnak meg nekem mint a 2.

Hát húgom cipőjének az orra ismeretlen okok miatt pár napra rá berózsaszínesedett, az enyém 1 hónap után 5 helyen elszakadt, megrepedt, vissze venni meg luxus, így 2 hónaőig tudtam hordani, de am jól néz ki nagyon, csak szar.

2010. aug. 7. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!