A Graceland-es cipők jól bírják? Tornacipőre gondolok.
Deichmann weboldalán nézelődök, csukát akarok venni őszre. Nem akarok 15.000 Ft-ot költeni, csak azért, hogy megvegyem a Converse nevet. Ezek is ugyanúgy csukák :D
Kettőt néztem ki:
1, [link]
2, [link]
Az első azért tetszene jobban, mert szerintem abban lehetne cserélgetni a cipőfűzőket, mindig olyat fűznék bele, amilyen színű cucc van rajtam. A 2-nál ezt nem tudnám elképzelni... A mintájához szerintem nem illik a lila, meg rózsaszín stb... Szerintetek melyik lenne jobb? És akinek van ilyen csukája vagy bármilyen más cipője, az mit mondd? Jók ezek a márkájú cipők? A másik, hogy ezeket lehet hordani zokni nélkül is? A Converse-eseket szoktam látni zokni nélkül... De nem tudom, hogy ebbe belerohadni-e a lábam úgy.
Pont olyana van húgomnak meg nekem mint a 2.
Hát húgom cipőjének az orra ismeretlen okok miatt pár napra rá berózsaszínesedett, az enyém 1 hónap után 5 helyen elszakadt, megrepedt, vissze venni meg luxus, így 2 hónaőig tudtam hordani, de am jól néz ki nagyon, csak szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!