Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltözködésnél a kiegészítők...

Öltözködésnél a kiegészítők legyenek feltűnőbbek vagy maga a ruha?

Figyelt kérdés

Tehát hogy mondjak egy egyszerű példát:

Van mondjuk egy színes feketés, sárgás, többszinű virágos ruhám. Hosszá fölveszek egy nagyon egyszerű fekete magassarkút és egy fekete kis táskát. Ennyi

Viszont fordított esetben. Van egy nagyon egyszerű fekete ruhám, mellé fölveszek egy extrább, színes táskát és ugyanolyan cipőt.

Szerintetek melyik a jobb választás? 20/L vagyok, nem igazán engedhetem meg még magamnak hogy óriási gardróbom legyen. Ezert azt szeretnem kérdezni hoz szerintetek melyik a jobb megoldás, ami stílusos is, jól is mutat, nem is kell minden héten ruhaüzletbe futni. Köszönöm!

2020. júl. 14. 11:53
 1/10 A kérdező kommentje:
hozzá*
2020. júl. 14. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem mindegy, de a ruha csak fontosabb.
2020. júl. 14. 12:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én például úgy csinálom, hogy a ruha IS és a kiegészítőim IS egyszerűek. :D Ez a legszimplább, legolcsóbb.

Az általad említett két stílus közül jobban tetszik a második, az egyszerű ruha & feltűnőbb kiegészítő másokon.

26n

2020. júl. 14. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ízlésedtől függ. Én ruhában személy szerint jobban szeretem az egyszínű, mint a csiricsáré, mintás darabokat. Persze, a rajta lévő hímzésben, kis dekoratív részletekben már lehet más szín, de alapvetően nem rajongok a tiritarka, mintás dolgokért, - az esetek 90%-ában tetőtől talpig egy színbe öltözöm, mert nem szeretem, ha “félbevágják” az alakomat. Alaposan megválogatom a szabásvonalukat, az árnyalatokat, és csak azt veszem meg, ami tökéletes.

A kiegészítőkkel már jobban szeretek játszani. Egy szép hajbavaló, több ékszer együtt, táska bármit feldob, illetve a jó minőségű, különlegesebb övek is.

2020. júl. 14. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ilyet is, olyat is.

Általában szerintem jobb, ha több egyszerű ruha van amit feltűnőbb kiegészítővel fel lehet dobni. Már csak azért is, mert ez így jobban kombinálható. Ha több egyszerű ruhád van, elképzelhető, hogy mindhez illenek a feltűnő kiegészítőid, annál több különböző öltözéket tudsz belőle kihozni. Ezzel szemben ha van 1-2 nagyon feltűnő ruhád, akkor sokkal feltűnőbb, ha máskor is azt veszed fel, pláne, hogy azokat egyszerűbb, nem emlékezetes kiegészítőkkel lehet csak kombinálni. Tehát így sokkal több ruhát meg kell venni, ha változatosan akarsz öltözködni.

2020. júl. 14. 13:33
 6/10 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én mindenből az egyszerűt szeretem. Az se igaz, hogy az egyszerű az olcsó, a csicsás/feltűnő meg drága.
2020. júl. 14. 13:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat! Mind hasznosak!
2020. júl. 14. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Lényeges hogy milyet szeretsz viselni.
2020. júl. 14. 15:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Magamon a 2. valtozat tetszene, de jelenleg a minimal stilus jon be ruhaban es a kigeszitokben is.
2020. júl. 14. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
17%
A kiegészítő azért kiegészítő, hogy kiegészítse a ruhákat, tehát a ruhák a hangsúlyosak, de a kiegészítő rakja fel az i-re a pontot.
2020. júl. 15. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!