Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk. Ti nektek mennyire...

Fiúk. Ti nektek mennyire szexi egy fekete leggings nadrág egy lányon (én megőrülök értük (már ha a lány is szép))?

Figyelt kérdés

Szoknyába is jók egyébként szerintem

Azok a Leggingsek rohadt jól néznek ki a lányokon, de sajnos nem mindennapi látvány. :(

2020. júl. 14. 03:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Igen! Nekem nagyon tetszenek a leggingses "cicanadrágos" csajok. Szerintem jól is néz ki megy szexi is, csak sokan nem tudják hordani kultúráltan, még idősebb korosztáj sem.
2020. júl. 14. 04:14
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Még szép, hogy nem mindennapi látvány... a magad fajta perverzek miatt nem lehet hordani bármikor. Ilyenkor szoktak a kanos disznók a metrón közelembe jönni és hátulról hozzám dörgölőzni.
2020. júl. 14. 05:52
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
1# A fiatalabb meg írni nem tud, "korosztáj"...😁
2020. júl. 14. 06:55
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Hát mások szerint még ronda, olcsó edzős rucinak tartják.
2020. júl. 14. 08:48
 5/14 Lorba ***** válasza:
57%
Nekem is nagyon izgató látvány. Főleg a fényesebb anyagúak tetszenek nagyon. Konkrétan ilyen, és hasonló feszülős nacikkal kapcsolatos fétisem van. Nagyon szeretem ilyesmi nacikban kényeztetni a lányokat. :)
2020. júl. 15. 08:08
 6/14 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem pedíg igénytelen, aki ilyet hord.
2020. júl. 15. 12:45
 7/14 A kérdező kommentje:

#2 Sajnos vannak az ilyen emberek, de kérlek ne nézz engem ilyennek, én nem olyan vagyok, mint amilyennek gondolsz, a kérdésben úgy próbáltam hangsúlyozni, hogy nagyon oda vagyok azokért a lanyokert és tudni akartam, hogy más emberek is vannak rajtam kívül akik vannak annyira oda érte, mint #5 utolsó mondata. nAgyon szeretem ilyesmi nacikban kényeztetni a lányokat." Szinte a számból vette ki a szót.

#4 Mindenkinek van véleménye, én nem hiszem amit te hallasz

#5 Egy rugóra jár az agyunk, ugyan erre gondolok sokszor.

#6 Igénytelen lenne? Szerintem nincs baj vele.

2020. aug. 6. 03:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
5ös válaszoló pasi, ha nem zavar. Tehát ő hordja.
2020. aug. 6. 10:10
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
Sexy, mert basszus ráfeszül és kiemel mindent, de utcán ne hordja senki úgy, hogy nem takarják, amit kell, mert elég undorító. Az ágyba, sporthoz, otthonra oké... Persze utcán is elmegy 12 éves korig....
2020. aug. 31. 10:22
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 16 éven felüli lányokon szeretem látni azokat a leggingseket.
2020. szept. 15. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!