JoeJOKE kérdése:
Hogy hordjátok a fürdőgatyát?
Figyelt kérdés
A minap vita kerekedett abból a baráti körünkben, hogy hogy kell hordani helyesen a fürdőgatyát? Nagyjából fele-fele arányban oszlanak a vélemények. Az egyik, hogy alatta bokszer, és rá a fürdőgatya, a másik pedig csak simán a fürdőgatya, bokszer nélkül.2020. júl. 11. 17:38
11/17 anonim válasza:
Jó, de minek fölé a másik gatya?
12/17 anonim válasza:
Ez nem csak hogy kényelmetlen, de szerintem egészségtelen is. A sima szövet alsónadrág sokkal lassabban szárad, mint egy fürdőnadrág, tehát amikor kijössz a vízből ülhetsz a vizes alsóban. Akkor már inkább egy rendes úszónadrágot vegyetek a bermuda alá, pl egy ilyent: [link]
13/17 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy boxer,fürdőgatya és rá még egy hosszú melegítő.
Így tuti nem látszik a combikám, de még a vádlim sem...
F
14/17 anonim válasza:
Atyavilág, micsoda bátorság! Csak meg ne sejtse valaki, hogy férfiak vagyunk :-)
Ilyen butaságot még nem hallottam, fürdőnadrág alá pamutgatyát. Egyáltalán nem higiénikus.
15/17 anonim válasza:
hálós fürdőgatyát?? azt bokszer nélkül természetesen minek bokszer hisz ott a háló
16/17 anonim válasza:
Én veszek alá boxer meg az egyik ismerősöm is. Meg ahogy emlékszem ált. Iskolába az osztálytársaim egy része is így hordta. Kényelmesebb ha rendesen tart.
17/17 anonim válasza:
16.
Boxer oké. De fölé minek veszel még?? Fázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!