JoeJOKE kérdése:
Hogy hordjátok a fürdőgatyát?
Figyelt kérdés
A minap vita kerekedett abból a baráti körünkben, hogy hogy kell hordani helyesen a fürdőgatyát? Nagyjából fele-fele arányban oszlanak a vélemények. Az egyik, hogy alatta bokszer, és rá a fürdőgatya, a másik pedig csak simán a fürdőgatya, bokszer nélkül.2020. júl. 11. 17:38
A kérdező szavazást indított:
Fürdőgatya bokszerrel .
Fürdőgatya bokszer nélkül.
45 szavazat
1/17 anonim válasza:
Igazából nincs jó válasz, nyilván úgy kell hordani ahogy kényelmesebb. Alapvetően azért talán elterjedtebb boxer nélkül
3/17 A kérdező kommentje:
Igazából én is a fürdőgatyát bokszer nélkül hordom, és akik nem, azt mondták, hogy azért, mert úgy látszanak intim részek... Nos, ez nem a stranddal jár? :D
2020. júl. 11. 17:55
4/17 anonim válasza:
Nem teljesen értem. Tehát a fürdőgatya alatt gondolom a bermudát érted, de mi a boxer? Egy sima alsónadrág? Mert az nyilván kizárt, ha be akarok menni a vízbe. Egy szűk fazonú "hagyományos" fürdőnadrág? Én nem szoktam, mert nem vagyok annyira aktív a vízben, de azt elfogadom, hogy aki sokat ugrál meg csúszdázik, annak praktikus, mert a bermuda könnyebben lecsúszhat.
5/17 anonim válasza:
4-esnek: nem láttál még ilyent? Vannak, akik a fürdőgatya alá felvesznek egy sima alsógatyát, és ez felül ki is lóg. Teljesen érthetetlen. Mi az, hogy látszanak az intim részek? Átlátszik?
Ez olyan, mintha én nőként felvennék a fürdőruha alá bugyi-melltartót.
6/17 anonim válasza:
Szerintem elég gáz dolog alá venni egy alsónadrágot. Eleve általában úgy van hogy a nadrágban még van egy ilyen hálós cucc.
7/17 A kérdező kommentje:
Úgy látszanak ki az intim részek (a férfiaknáL!), hogy amikor húzod ki magad a vízből akkor kirajzolódik a nem szerved :D
2020. júl. 11. 19:58
8/17 anonim válasza:
Csak a fürdőboxer. Mi a fenének föléje még egy vízgyűjtő zsák?
9/17 anonim válasza:
Boxerban is ugyanúgy átdudorodik
10/17 anonim válasza:
Én huzzok alá boxert mert volt már olyan hogy termál fürdő vízből ki patantam és a víz le húzza a seggemrol a gatyát xDD
Ha boxer is van alatta akkor ilyen helyzetben senki nemfogja látni a seggem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!