Egy lány (16 éves) hogy öltözködjön? Sportosan vagy csinosan a nyáron?
Tehát az egyik verzió: farmer rövidnaci, top vagy valami póló és egy converse tornacipő plusz karkötők, gyűrű stb.
Másik verzió: Egyberuhák vagy szoknyák, saruval/szandállal :)
Valamint: melyik színű körömlakk áll a legjobban egy fiatal lánynak? Legtöbbször mostanában piros vagy pink körömlakkokat látok az ilyen lányokon. Szerintetek melyik a legjobb?
ez alak,arc kérdése..:Á:Á
és olyat hordj ami neked tetszik,meg a stílusod
Én a csinosra szavazok. Méghozzá azért, mert manapság MINDEN tini egyforma, konzerv, csőnaci, leggings, tunika, magassarkú,saru, eddig terjed a tudás. A tornacipő nagyon nem nőies és nem is csinos, és ezek a ruhák annyira tucattá váltak, hogy az már siralmas.
Ellenben csinos egyberuhákat, nem mini szoknyákat nagyon kevesen hordanak, tehát ez egy fokkal "eegyedibb".
A körömlakk nem azon múlik, hogy fiatal lány vagy-e, vagy hogy mi a körömlakk "divat" éppen. Hordj olyat, ami illik pl. a cipődhöz, táskádhoz, akármilyen kiegészítődhöz, az tuti siker:)
köszönöm:) alakra vékony vagyok, vagyis 50 kg és 168 cm:)
egyébként én is inkább a csinosabb ruhákra szavazok, csak eddig mindig a kényelem volt a fontos, meg az, hogy ha elmegyek egy buliba akkor jobban érzem magam nadrágban mint szoknyában.. :) de igyekszem változtatni, mert például nekem kifejezettem nem tetszenek a deszkás cipőben, lógó felsőben járó lányok.
Szerintem amibe jólérzed magad..:)
Sötétlila körömlakk;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!