11/20 anonim válasza:
Igen, de a fetisisztákat rühellem.
13/20 anonim válasza:
Nem kifejezetten. Hétköznapokban maximum alacsonyabb sarkút vennék fel, vagy platformosat. Alkalomra magasabbat is akár, de csak annyira, hogy tudjak benne járni. 😃
14/20 anonim válasza:
Nem. A legmagasabb alkalmi cipőm sarka 5 centi :)
16/20 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, a lábam már kevésbé. Nagyon fáj egy idő után bennük a lábam, a nagyon magas sarkú cipőkben pedig nem tudok járni, pedig nagyon szeretnék. A csizmáimnak van 3-5cm-es sarka. A platformos cipőket meg egyenesen imádom, kényelmesek és szépek is.
17/20 anonim válasza:
Inkább a platformosokat, és ami pár éve volt nagyon "divatos" az éktalpú tornacipőket.
18/20 anonim válasza:
Én szeretem. Igaz hogy inkább egy sportcipős lány vagyok de hogyha ki kell öltözni szívesen viselem.
19/20 anonim válasza:
Én gyűlölök mindenfajta magassarkút. Szerintem ez egy szexista kínzóeszköz. És sajnálatos, hogy egyes munkahelyeken rákényszerítik a nőket. Pl. légikísérőknél, meg talán Japánban is volt vagy van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!