Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Turkálóban lehet ilyen ruhákat...

Turkálóban lehet ilyen ruhákat kapni? (link)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy még nem voltam turkálóban,de szeretnék ott vásárolni. A gond csak az, hogy nem tudom, hogy ott lehet-e olyan ruhákat kapni,amelyeket én szeretnék(linkelek). Aki szokott járni turkálóba, az írja már meg hogy mire számíthatok:)

Linkek:

Felsők:

[link]

[link]

[link]

[link]

Nadrágok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem sok válasz érkezik:)

2010. aug. 2. 13:35
 1/10 anonim ***** válasza:
ha ezek új ruhák - friss divat - akkor még nem... de előbb-utóbb úgyis bekerül néhány^^ És sokkal olcsóbban megúszod, csak várnod kell :D
2010. aug. 2. 13:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát ez változó. Van, hogy semmi érdekes nincs, de nagyon jókat is ki lehet fogni. Én mindig aznap megyek, amikor kiteszik a most érkezett cuccokat, akkor még több van. És néha nagyon szép cuccokat lehet kapni pár száz forintért.:)
2010. aug. 2. 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Én régebben jártam turkálóba,és néha nagy ritkán ki tud az ember fogni igazán jó ruhákat..Néha ilyeneket is..Az igazság az,hogy a jó ruhákat hamar elkapkodják,és tényleg szerencse kérdése.Ha csak ilyenek kellenek akkor nem árt minden nap szinte nyitásra ott lenned...
2010. aug. 2. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:

Én kilós turikba járok általában, az egyik barátnőm ott vett szinte ugyanolyan felsőt, mint ami az 1. linken van:)

Ilyet nem hiszem, de hasonlókat biztosan találsz. De mivel a turik többsége angol import, valszeg New Yorker márkájút nem találsz, mert arrafelé ez nem népszerű.

2010. aug. 2. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha jókor mész akkor kaphatsz ehhez hasonlókat,vannak amik szinte ujjak és nagyon sok márkás van.

Pont ilyet nem találsz,de ami jó benne,hogy nem látod viszont az utcán,ha mégis nagyon ritkán,én amit turkálóban vettem még sosem láttam máson.

Csak menj mindig akkor mikor friss áru van nyitáskor:D

2010. aug. 2. 13:53
 6/10 A kérdező kommentje:

Persze, arra nem is gondoltam hogy márkás ruhákat ofogok találni,csk mégis a stílus, hogy ilyesmi ruhákat lehet-e kapni:)

Nyitáskor akarok menni,negaoyn kíváncsi vagyok,remélem jó darabokat fogok találni. :)

Köszönöm a sok választ.

Esetleg ha valakinek van kedve,mutathatna képet,hogy milyeneket talált már turiban:)

2010. aug. 2. 13:56
 7/10 anonim ***** válasza:
figyelj ha még újjak nagyon friss divat darabok akkor még nem nagyon.. de idővel úgyis ott lesznek mert turkálóban nagyon sok a cosmopolitan, a new look, a cherokee stb.. tehát ha vársz egy kicsit meg fogod találni.
2010. aug. 2. 14:57
 8/10 anonim ***** válasza:
ja és még azt hogy a nadrágban már ne legyél biztos hogy találsz. esetleg Ferencvárosban. de az meg már nem olyan turkáló féle. az már inkább ilyen leárazottak vagy gagyik drágán.
2010. aug. 2. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:
én kisvárosban lakom és it nagyon gagyik a turkálók koszosak, büdösek és egyáltalán nem minőségi áruk:S viszont múltkor bementem egy háda turiba és iszonyat jó cuccok vannak csak minőségi áru és rengeteg!!! nagyon jó! csak márkás rucikkal tértem haza és ezt már csak otthon vettem észre:) és minőségi! Ha jó turiba mész akkor találni fogsz ehhez hasonlóakat! Én cső nacit nem találtam mivel már nem divat és amúgy is az angolok előttünk járnak a divatban inkább egyenes szárú nacik voltak.
2010. aug. 2. 15:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Azt hittem ott is lehet ilyen ruhákat kapni... hát akkor maradok a rendes boltoknál:)
2010. aug. 2. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!