Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok ezekről a...

Mit gondoltok ezekről a "férfiakról"?

Figyelt kérdés

[link]

Személy szerint engem a hányás kerülget

2020. júl. 7. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Engem is. De minek bünteted magad ilyen képek nézegetésével? Ha meg esetleg egyszer tényleg divat lesz, akkor meg idővel egyszerűen megszokjuk, ennyi.
2020. júl. 7. 08:32
 2/9 Lena7 ***** válasza:
94%
Nekem nagyon nem tetszenek, de ha nekik tetszik, akkor egészségükre.
2020. júl. 7. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Kábé annyi a véleményem mint az ilyen nőkről:

[link]

Ezek láttán meg engem kerülget a hányás..

2020. júl. 7. 08:58
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Azt,hogy a világ egyre inkább kifordul önmagából sajnos.Nem nézek ilyeneket,de attól még a jelenség létezik.
2020. júl. 7. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy fiatalok és kell a pénz a divatbemutatóból, ezért minden xart felvesznek magukra.
2020. júl. 7. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ők nyilvánvalóan modellek, és nem így néznek ki egy átlagos napon. -.-
2020. júl. 7. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy ameddig ilyen könnyű az embereknél kiverni a biztosítékot, semmi esély komolyabb társadalmi problémák megoldására.

Ameddig nincs ki az illető nemi szerve, tiszta, nem fázik benne, nem mindegy mit hord? Egy télen vizes ruhákban vacogó hajléktalanon én sokkal inkább kibukok. De ha nektek ez amitől kifordul a sarkaiból a világ, nem lehetett valami stabil világképetek.

Tetszik-e az adott divat kép? Nem.

Felborzolja-e az idegeimet? Szintén nem.

Kívánom, hogy ettől nagyobb problémád ne legyen.

2020. júl. 7. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A divatbemutatónak nem az a lényege, hogy mostantól ezt kell hordani, ez amolyan művészeti ág, az meg mindig sokkolni akar.
2020. júl. 7. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Több millió forintért én is felvonulnék ilyenekben :)

Nekik ez munka, nem jókedvből csinálják. A legtöbb fashion showra fizetik a modellek szállását, repülőjegyét, ők azonban a ruhákat amikben vonulni fognak csak percekkel előbb láttják és nem kedv kérdése hogy felveszik-e.

L

2020. júl. 7. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!