Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire "gáz" lányként...

Mennyire "gáz" lányként sportosan öltözködni (nyáron)?

Figyelt kérdés

Igazából úgy látom én, hogy kétféle sportos öltözködési lehetőség van:

1. ténylegesen sportolásra való darabok "hordása":

[link]

2. laza-sportos outfit, egyértelműen nem sportoláshoz:

[link]

[link]

Na, szerintem a 2. az utcára való, viszont nem tudom, hogy nyárára hogy lehetne ezt összehozni, hogy ne az 1. hatást keltse az outfitem.

Valaki, aki ebben a stílusban otthonos, segítene nekem, hogy milyen darabokkal (főleg rövidnadrágokkal és rövidujjú pólókkal) tudnám elérni a kívánt hatást?

Illetve, aki nem így öltözködik: ti mit gondoltok a stílusról? Mit gondoltok úgy en bloc a sportos megjelenésről (utcán)?

2020. júl. 6. 21:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
egyébként mindenkinek ment a zöld kéz, aki megértette miről beszélek (a többieket nem is "értékeltem"), úgyhogy valamelyik anti-sportos gyakorizó lehetett a leértékelő.
2020. júl. 7. 10:23
 12/24 anonim ***** válasza:
62%
Sportoláshoz ok. Utcai casual viseletnek viszont szerintem mérhetetlen suttyó.
2020. júl. 7. 10:44
 13/24 A kérdező kommentje:

még egyszer leírom: ezek nem sportolásra való ruhák. direkt felhívtam a figyelmet arra, hogy kétféléle "sportos" megjelenés lehet: konkrétan a sport öltözék, amit edzőterembe hord az ember, és a másik a laza-sportos, amit még pár példával szemléltetek (szerintem ezek közül egy kinézetben sem jelenne meg senki edzőteremben):

[link]

[link]

[link]

2020. júl. 7. 11:11
 14/24 anonim ***** válasza:
61%
Akkor pontosítok a válaszomon. Ezek a sportos jellegű ruhák utcai casual viseletnek szerintem mérhetetlen suttyók.
2020. júl. 7. 11:14
 15/24 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a pontosítást!!! :)
2020. júl. 7. 11:16
 16/24 anonim ***** válasza:

A 2. féle sportos öltözet nyári verziója szerintem kb. ilyen, hosszú sportos melegítő helyett sportos nadrág.

[link]

2020. júl. 7. 11:30
 17/24 A kérdező kommentje:
köszi 16-os, van is hasonló nadrágom. a toppot mivel lehetne "helyettesíteni"? utcára nem szívesen mennék ki ilyen lengén, egy bővebb basic poló meg lehet túl fiús/kislányos, nem?
2020. júl. 7. 11:43
 18/24 A kérdező kommentje:
[link] - egy ilyesmivel megy-e?
2020. júl. 7. 11:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem az, de ugyanúgy figyelni kell a stílusra. Továbbá egy ruhadarab még nem jelent semmit: egy nyári egyrészes mellé ha futócipőt húzol, akkor nem sportos leszel tőle, hanem egyszerűen stílustörés lesz belőle.
2020. júl. 7. 20:04
 20/24 anonim ***** válasza:
32%
Én manapság rengeteg embert látok melegítőben járni. Én is sokkal jobban érzem magam benne, és itt nem azokra a régi gagyi trapéz szárú gatyákra kell gondolni, amiket régen a kínaiban lehetett kapni. Edzőterembe amúgy sem vennék fel pl. egy sima nike melegítőt, mert utcára ugyan marha kényelmes, de a teremben belerohadnék, másrészt meg nem lehet benne úgy mozogni, mint egy testhezálló kimondott edzős gatyában. Nem is arra lettek kitalálva, hogy edzeni menjen benne az ember.
2020. aug. 11. 02:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!