Na, szerintem a 2. az utcára való, viszont nem tudom, hogy nyárára hogy lehetne ezt összehozni, hogy ne az 1. hatást keltse az outfitem.
Valaki, aki ebben a stílusban otthonos, segítene nekem, hogy milyen darabokkal (főleg rövidnadrágokkal és rövidujjú pólókkal) tudnám elérni a kívánt hatást?
Illetve, aki nem így öltözködik: ti mit gondoltok a stílusról? Mit gondoltok úgy en bloc a sportos megjelenésről (utcán)?
egyébként mindenkinek ment a zöld kéz, aki megértette miről beszélek (a többieket nem is "értékeltem"), úgyhogy valamelyik anti-sportos gyakorizó lehetett a leértékelő.
2020. júl. 7. 10:23
12/24 anonim válasza:
Sportoláshoz ok. Utcai casual viseletnek viszont szerintem mérhetetlen suttyó.
2020. júl. 7. 10:44
13/24 A kérdező kommentje:
még egyszer leírom: ezek nem sportolásra való ruhák. direkt felhívtam a figyelmet arra, hogy kétféléle "sportos" megjelenés lehet: konkrétan a sport öltözék, amit edzőterembe hord az ember, és a másik a laza-sportos, amit még pár példával szemléltetek (szerintem ezek közül egy kinézetben sem jelenne meg senki edzőteremben):
köszi 16-os, van is hasonló nadrágom. a toppot mivel lehetne "helyettesíteni"? utcára nem szívesen mennék ki ilyen lengén, egy bővebb basic poló meg lehet túl fiús/kislányos, nem?
Nem az, de ugyanúgy figyelni kell a stílusra. Továbbá egy ruhadarab még nem jelent semmit: egy nyári egyrészes mellé ha futócipőt húzol, akkor nem sportos leszel tőle, hanem egyszerűen stílustörés lesz belőle.
2020. júl. 7. 20:04
20/24 anonim válasza:
Én manapság rengeteg embert látok melegítőben járni. Én is sokkal jobban érzem magam benne, és itt nem azokra a régi gagyi trapéz szárú gatyákra kell gondolni, amiket régen a kínaiban lehetett kapni. Edzőterembe amúgy sem vennék fel pl. egy sima nike melegítőt, mert utcára ugyan marha kényelmes, de a teremben belerohadnék, másrészt meg nem lehet benne úgy mozogni, mint egy testhezálló kimondott edzős gatyában. Nem is arra lettek kitalálva, hogy edzeni menjen benne az ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!