Mennyire "gáz" lányként sportosan öltözködni (nyáron)?
Igazából úgy látom én, hogy kétféle sportos öltözködési lehetőség van:
1. ténylegesen sportolásra való darabok "hordása":
2. laza-sportos outfit, egyértelműen nem sportoláshoz:
Na, szerintem a 2. az utcára való, viszont nem tudom, hogy nyárára hogy lehetne ezt összehozni, hogy ne az 1. hatást keltse az outfitem.
Valaki, aki ebben a stílusban otthonos, segítene nekem, hogy milyen darabokkal (főleg rövidnadrágokkal és rövidujjú pólókkal) tudnám elérni a kívánt hatást?
Illetve, aki nem így öltözködik: ti mit gondoltok a stílusról? Mit gondoltok úgy en bloc a sportos megjelenésről (utcán)?
Ha nem sportolsz akkor eléggé fura hatást kelt.
Amolyan haszontalan.
Szerintem belefér. Amikor arra ébredek, hogy ma sportos napom van simán felveszek ilyet, ez csak egy outfit, nem kell egyből leszólni, hogy jajjj melegítő.
Szerintem a sport öltözet nagyon is divatos manapság, szinte bármelyik általános ruha üzletben vannak olyan darabok amikből válogathatsz, ha olyat keresel ami utcai és sportos beütésű.
Köszi a válaszokat!
#3-asnak: bankba, hivatalba én se jelennék meg így, csak a barátokkal való találkozáskor, sétáláskor... "de én nem viselnék ilyet az edzőtermeb kívül." hát sajnos félreértettél, ezek a sportos ruhák nem is edződetermbe valók.
[link] - ez is sportos-laza outfit, de egyáltalán nem edzőterembe való. a kérdésben linkelt 1. kép az edzőtermes, de mint kiemeltem, nem ilyenekben mászkálok.
#4-esnek: igen, a laza magatartás szerintem is ilyen "alap" velejárója a stílusnak :D
#8-asnak: szintén félreértettél, de abban egyetértek, hogy az 1. képen lévő kinézetet tényleg sport öltözetnek nevezik. de én nem ilyeneket hordok utcára. Bár ezt a nem-maradt-más-amit-fel-lehetne-venni gondolatmenetet/hatást nem értem, de oké. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!