Az baj, ha kilátszódik a bokazokni a cipőből?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Baj, ha látszik?2020. júl. 6. 16:15
11/18 anonim válasza:
naja #8, hanem simán mászkáltak nemhogy zokni, de cipő nélkül, mezítláb
villantva a csontos bokát
12/18 anonim válasza:
9-es
Mivel nem töri meg, hosszítja az alsó lábszárat, ezért vékonyítja, optika. És nem 2 mm, hanem - hiányzó - 50. Az összkép nem sokkal jobb annál, mint amikor papucsban caplat egy "férfi", olyan kisgyerekes.
13/18 anonim válasza:
Egy normális súlyban levő embernek a bokája csontos... Nem tudom, mi a probléma vele. Legyen egybe a lábfejével? Én nem tartom lányosnak, ha valakinek látszódik a bokája, akár egy rövidnadrágban, semmi logika. Dagi gyerekként ne ilyenekért szólogass le másokat. De már a papucs is gyerekes, b+ most mennék strandra, nem tudtam hogy kiment a divatból 2020-ra, de még a kertbe is azzal szoktam kimenni. Mi van ha látott a szomszéd?!?
14/18 anonim válasza:
Nektek van problémátok azzal, aki nem abban jár, nem követi birka módjára a többit. Mert a nyájszellemen kívül nem indokolta semmi, hogy egyszer csak mindenki így kezdje hordani.
Igen messze vagyok a dagitól, az én bokám is csontos.
15/18 anonim válasza:
De mostmár a mezitláb a menő 😀 nem mini zokni
16/18 anonim válasza:
Szerintem meg hülyén néz ki a ha ki látszik a zokni egy láb vastagsága nem ezen múlik.
17/18 anonim válasza:
De miért baj, ha kilátszik, ha az nem baj, ha nem látszik ki ???
18/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj!!! Sőt én már láttam olyan embert is akin hosszú zokni volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!