Egy pasin a titokzokni vagy a bokazokni jobb tavasztól? 24/f Ki mit szeret? Mi a divatosabb? Lányok?
Figyelt kérdés
Persze nyílván ha a szobában pl nincs rajtad cipő és pasiként titokzokni van rajtam mert azt szeretem az gáz-e vagy ez a divat. Fiúk ki az aki csak titokzoknit hord úgy kb álltalába és mi a korotokbeliek véleménye erről?2019. dec. 28. 14:29
1/8 anonim 

válasza:

Lány vagyok, szerintem a bokazokni jobban néz ki, de igazából felőlem báránybelet is hordhat az adott ember, nem érdekel
3/8 anonim 

válasza:

Szerintem a titokzokni nagyon bénán néz ki. Pasin, csajon egyaránt. Praktikus, az tény és való, de látványra nagyon béna nekem. Én nyáron is úgy szoktam, ha ilyen van rajtam, akkor a cipőmmel együtt azt is leveszem. De van több pasi ismerősöm is, akik pl szobában cipő nélkül simán olyanban vannak... Kinek mi... Az én véleményem, h egy bokánál végződő zokni sokkal esztétikusabb látvány.
29/n
4/8 anonim 

válasza:

Szerintem nincs ennek nagy jelentősége, olyat hordj amilyet szeretnél, ez csak egy zokni
5/8 anonim 

válasza:

A titokzokni nagyon béna. Még jobban kiemeli a pálcikalábukat, meg a csontos bokájukat. Cipő nélkül meg úgy néznek ki, mint valami balerina.
6/8 anonim 

válasza:

Titokzokni.
A cipovel a zoknit is vedd le.
En itthon bugyiban meg melltartoban vagyok.
N
7/8 anonim 

válasza:

Miért kéne együtt levenni? Hogy a felvételnél először keresgélni kelljen a büdi gombócot a cipő belsejében?
8/8 anonim 

válasza:

En kb egesz evben azt hordok mert tetszik es sokkal kenyelmesebb mint a hagyomanyos bokazokni,nekem tetszik es nem erdekel ki mit gondol...otthon is titokzokniban vagyok es szerintem nem nez ki hulyen...sportcipoben meg amugy sem latszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!