About you visszaküldés esetén visszakaptátok a pénzeteket?
Figyelt kérdés
Sajnos utólag olvastam az About you-val kapcsolatban, hogy nem mindenki kapja vissza a pénzét visszaküldés esetén. Kérlek írjátok meg, ha ti visszakaptátok a pénzeteket vagy sem (és ha igen, akkor mennyi időn belül). Köszönöm!2020. júl. 5. 18:37
1/6 anonim válasza:
Én már küldtem vissza termékeket, és rendben ott volt a számlámon az összeg 3-4 nap múlva. Nem volt semmi gond. :)
2/6 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem kapod vissza, ugyanis ez a törvény.
3/6 anonim válasza:
Persze. Gyakran rendelek, volt olyan termék, amit visszaküldtem. Egy héten belül a számlámon volt az ára.
4/6 anonim válasza:
Nálam nem volt semmi gond, és nagyon hamar visszakaptam a pénzem. Több hétre számítottam, ezért nem nézegettem a számlám,így nem tudom pontosan mennyi idő alatt utalták vissza, de kevesebb mint egy hét volt. Kolléganők is rendszeresen rendelnek, és küldenek vissza termékeket, és még egyszer se volt problémájuk.
5/6 anonim válasza:
En a Zakandonal nem kaptam vissza a penzem. 10 ruhat kuldtem vissza es azt mondtak, csak 9 erkezett meg…vajon miert??
6/6 anonim válasza:
Elozo vagyok.
A Lurdy hazban adtam fel a Terkepbolt Gls csomagponton a csomagokat egyszerre, ahol keresemre se adtak bizonylatot a feladasrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!