Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz ha nem fehér a...

Nagyon gáz ha nem fehér a menyasszonyi ruhám?

Figyelt kérdés
Novemberben lesz az esküvőnk. Pár éve kinéztem álmaim menyasszonyi ruháját, és a Facebookon meg tudtam venni jó pénzért. De nem fehér, az enyém pezsgőszínű. Nagyon gáz hogy nem fehér?
2020. júl. 5. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem gáz, gondolom, úgysem vagy már szűz.
2020. júl. 5. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A fehér összhatás a lényeg
2020. júl. 5. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha neon pink menyasszonyi ruhád lenne az sem gáz, ha neked az tetszik. A pezsgő teljesen rendben van.
2020. júl. 5. 23:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tényleg neonpink lesz, nem ez a hagyományos, de egyáltalán nem gáz. :D a te esküvőd, olyan lesz, amilyet ti szeretnétek.

Egyébként egyre többen választanak színes ruhát, ez már eléggé régimódi, hogy a menyasszonyi ruhának mindenképp fehérnek kell lennie.

2020. júl. 5. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Miért lenne gáz? Nekem rózsaszín lesz, én esküvőm, én döntöm el, nem a közízlés.
2020. júl. 6. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
#5., Neked is írtak, hogy megvan-e már az a bolond, aki elvesz egy ilyen ruhában? Eszem megáll, hogy mennyi frusztrált, rossz indulatú ember van...
2020. júl. 6. 15:53
 7/7 Metionin ***** válasza:
100%
Dehogy gáz, ma már abban mész férjhez amiben akarsz. Én meg feketében fogok, na és? (És igen, van olyan bolond aki elvesz, köszi :D )
2020. júl. 6. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!