30-as férfi felvehet ilyen cipőt pl városba szaladgálni, Balatonra mászkálni? Vagy ez meleg kategória már. Azért kérdem mert csak fekete és fehér sportcipőim vannak ilyen célokra. 34 F.
2020. júl. 3. 13:43
21/35 anonim válasza:
Szerintem ugyan ronda, de egyáltalán nem gondolnám melegnek az embert csak mert ilyet hord. 30 évesen ne mások véleménye legyen mérvadó, legyél önmagad.
22/35 anonim válasza:
megnéztem a nyomorult cipődet, azóta a gykn az összes reklám felületen ez van :))
tudom blokkoló
23/35 anonim válasza:
Már attól is meleg leszel, ha nézegeted. Nem hogy még hordd is...
24/35 A kérdező kommentje:
pedig a piros divat, mondjuk nőknél :D amúgy vírusos az oldal?
2020. júl. 5. 10:52
25/35 anonim válasza:
Nem vírusos, csak Google Ads hirdetések vannak rajta, és a Google azt is látja, hogy merre kattintgatsz
26/35 anonim válasza:
Hát nyáron elég meleg van hozzá, egy papucs vagy szandi talán jobb lenne.
27/35 A kérdező kommentje:
szandált nem veszek fel, mindig a szandál zoknival kombó ugrik be róla (ami egyébként megint divatba jött, de nekem ugly).
2020. júl. 5. 13:16
28/35 anonim válasza:
Simán. Sok fickó, aki nem mer színes ruhákat hordani, színes cipőt választ, nehogy belekössenek.
29/35 anonim válasza:
28!
“Nehogy belekössenek” Azt vajon ki? Talán engedélyt kell kérni ha egy férfi nem a mások által jóváhagyot unalmas jelentéktelen “egyenruhát” viseli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!