Meg lehet valahogy oldani, hogy a combzokni ne csússzon le a lábamról 10 méterenként?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vékony, de olyan hú de kövér sem... szóval ne próbáljatok lebeszélni róla, sokan dicsérik rajtam, meg nekem is tetszik:D Csak az a baj, hogy mindig lecsúszkál, konkrétan majd' elhagyom, egy teljes napot sehogy sem bírnék ki benne, utcára nem is nagyon veszek fel. Valakinek van valami ötlete, praktikája a jelenség ellen? :)2020. júl. 2. 01:07
1/7 anonim válasza:
Harisnyatartó? Az elvileg pont erre van. Bugyit fölé vedd.
Az hogy mennyire van ki a harisnyatartó a szkknyából, már ízlés és alkalom kérdése.
Pl valami gót buliba vagy fesztiválra simán, egyébként meg hosszabb szoknyával.
2/7 anonim válasza:
Rossz minőségű a zokni valószinűleg gyenge a gumi benne és ezért lecsúszik folyton
Venni kell rendes minőségű zoknit
3/7 anonim válasza:
Ebben a melegben combzokni?
Amugy nincs elo ember, akinek jol allna, hacsak nem 2 meter magas es max. 50 kilo.
4/7 anonim válasza:
Nekem eddig azt sújkolták, hogy zoknit ffiak hordanak.
5/7 anonim válasza:
Valami nem csipkés, egyszerű harisnyatartó?
7/7 anonim válasza:
Én valami olyasmire gondolnék, mint amivel az extra mélyen dekoltált ruhákat ragasztják az emberek a mellkashoz, hogy ne csússzon el az anyag. Valami kétoldalú, bőrre is ragasztható ragasztócsík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!