Sárga pulcsit és fekete combzoknit milyen szoknyával/nadrággal illetve cipővel kombinálnátok?
Ehhez én cicanacit vennék & mamuszt, és hátradőlnék itthon a kanapén benne, tök kényelmesnek tűnik lazuláshoz. Aztán átöltöznék, mielőtt kilépek a házból.
Szoktam pulcsit hordani, egyenesen szeretem a lazább stílust, de ez még nekem is túl tróger kinézet.. :D
Eléggé meglepődtem a válaszokon, a gyk tele van olyanokkal akik fikázzák a divatot és mondják, hogy legyél egyedi ha meg azt hordod amit szeretsz akkor meg leszólnak xd.
Szerintem feszülősebb farmerszoknyával vagy ilyen a "pörgőssel" is jól néz ki:
Hosszúnádraggal is jó esetleg kantárossal, röviddel még nézhet ki úgy is jól, h nem látszódik ki a nadrág csak biztonság érzetet ad hogy mégse egy pulcsiban mászkálj :).
Én bakanccsal, csizmával vagy sportcipővel venném fel
Az igénytelen, lepukkant megjelenés miért lenne "egyedi"?
Márpedig ilyen kinyúlt otthoni kutyázós pulcsit utcára hordani igénytelenség. Az ilyen emberek mennek susogós melegítőben színházba is, de gondolom az is csak önkifejezés és teljesen oké. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!