Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Végeztetek már teljes ruhatár...

Végeztetek már teljes ruhatár átalakítást? Hogyan?

Figyelt kérdés
Azt tervezem, hogy mindent átnézek a szekrényeimben. Ami olyan, az marad itthoninak, a többit tesóm, barátnőim megkapják, a maradék meg megy ilyen ingyenes ruhaosztásra. Ami meg nagyon széthordott, nyilván kuka.

2020. jún. 28. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt lomtalanításnak nevezném, évente megcsinálom. Fölösleges tartogatni amit soha nem viselsz. Könnyebb rendben tartani a szekrényt és az új dolgoknak is akad hely
2020. jún. 28. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én most teljes stíluscserét szeretnék, ezért tervezem átválogatni.
2020. jún. 28. 20:28
 3/4 Laylah ***** válasza:
100%
Nagy fogyás után volt szükségem új ruhatárra. Szerintem a legjobb, ha fokozatosan cserélgetsz. Egyszerre mindent beszerezni egyszerre túl nagy kiadást jelent. Szerintem elsőnek vegyél pár felsőt meg nadrágot/szoknyát, ruhát, ruhadarabonként 4-5 darabot. Ezzel már tudsz kezdeni, variálni őket, plusz ugye a kiegészítők. Következő hónapban megint vehetsz pár darabot, addigra látni fogod, hogy mi az, ami épp a leginkább hiányzik. És így tovább. :)
2020. jún. 29. 11:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen igen, igyekszem nem egyben megvenni mindent, bár elég türelmetlen típus vagyok. 😅

Köszönöm a tanácsot!

2020. jún. 29. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!