Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok kis mellekből hogy...

Lányok kis mellekből hogy csináltok dekoltázst?

Figyelt kérdés
Nekem push up melltartóval sincs rendes dekoltázsom, a mellkasom is csontos, nem ér össze a két mellem rendesen. Persze rajtam kívül mindenkinek szép dekoltázsa van, mindenkinek nagyobb a melle vagy tudnak valami trükköt?

2020. jún. 22. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
en anno lattam olyan lanyt, akinek 0 melle volt, nem volt rajta melltarto, csak egy enyhe kivagott felso.. az jart a fejemben:hogy a picsaba van ennyi onbizalma? oszinten szolva, ugy is csinos volt.. innen latszik hogy a no, nem a nagy melltol lesz no.. enyem szilikon, enyem sem er ossze! amugy sminkkel szoktak kiemelni a formakat a dekoltazsnal
2020. jún. 22. 22:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is A kosaras a mellem, de van egy két olyan New yorkeres, h&m-es super push up melltartóm, amik még nekem is nagyon szép dekoltázst csinálnak, pedig tényleg alig van miből. Ezeket tudom ajánlani.
2020. jún. 23. 01:38
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Fel akarsz kerulni a napiszarra "nesze semmi fogd meg jol" cimmel? Az elso jol leirta, ne probalj mutatni valamit, ami nincs, es egyaltalan nem gaz a kis mell, sokan szeretjuk :}.
2020. jún. 23. 11:52
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Push-up is csak akkor tudja osszenyomni a mellet, ha van... Kifejezetten nem ajanlott kis mellre a push-up, csak kozepesre.
2020. júl. 8. 18:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

En is push upot hordok, ha nem azt vennek fel csak a mellkas deformitasom latszana, amit gyulolok es undoritonak talalok magamon. 🤷

A push up tartja az onbizalmamat is, szoval ha attol jobban erzed magad te is, vedd fel nyugodtan - es kinaiban is talalni olyat, ami normalisan feltolja a kicsi ciciket is, hiaba allnak szet :)

2020. júl. 9. 21:51
 16/16 anonim ***** válasza:

A kis mell szexi. Én imádom.

Nem kell kiemelni, rejtegetni, csak élvezd hogy sok pasi oda van értük... hidd el nem azért nézik mert gáz hanem azért mert nagyon bejön nekik.

38/f

2021. jún. 1. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!