Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok kis mellekből hogy...

Lányok kis mellekből hogy csináltok dekoltázst?

Figyelt kérdés
Nekem push up melltartóval sincs rendes dekoltázsom, a mellkasom is csontos, nem ér össze a két mellem rendesen. Persze rajtam kívül mindenkinek szép dekoltázsa van, mindenkinek nagyobb a melle vagy tudnak valami trükköt?

2020. jún. 22. 14:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Bocsi ha férfiként írok, de szerintem ilyen adottságokkal ne akarj mindenképpen dekoltázst csinálni. Ha nekünk nincs nagy izmos karunk, széles vállunk, nagy férfiasságunk mi sem próbálunk általában trükközni.

Mi az hogy rajtad kívül mindenkinek? Ki az a mindneki? Rengeteg A kosaras mellű lány/nő van.

Esetleg ha felszednél pár kilót lehet valamennyi menne a melledre is. De továbbra is azt mondom ne akarj kis mellekből valami olyat varázsolni amilyenek nem mert az a végén még röhejesen is nézhet ki.

2020. jún. 22. 14:36
 2/16 anonim ***** válasza:
94%

Nekem sem ér össze. De sose gondoltam, hogy össze kéne érnie :D

És én nem is látom másokon, hogy mindenkinek nagyobb lenne és nagy dekoltázsa lenne. Persze látok nagyokat én is. De sokaknak van olyan picike, mint nekem.

Ha kivágott a ruha, felső, így is megnéznek. Ha nem kivágott, akkor meg mást néznek rajtam, pl. a lábam, fenekem :D Úgyhogy nem vagyok rákattanva, hogy jajjj kis mellem van.

2020. jún. 22. 14:37
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az elsőnek maximálisan igaza van, ráadásul egy férfi gondolja így, ennek pláne örülök!

Kérdező, én sok ilyen nőt láttam már és szerintem nagyon szexi a pici cicis dekoltázs. Nemcsak azé számít dekoltázsnak, aki közönségesen a nyakába tolja a melleit vagy csak szimplán kirakja az ikreket ország-világ elé! Egy nagyobb mérettel rendelkező nőnek sokkal inkább óvatosan kell bánnia a mélyen kivágott felsőkkel, mint neked, aki bátran felvehet szinte bármit.

2020. jún. 22. 14:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam kivágott felsőket hordani, de melltartóban is látom magamon, hogy lapos az a rész, ami felül kilátszik és emiatt rosszul állna ha kicsit kivágottabb felsőt vennék fel. Mások meg így melegben felvesznek ugye trikót és szépen gömbölyödik nekik felül.
2020. jún. 22. 15:04
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Olyan nincs, hogy nem áll jól egy kismellű nőnek a kivágott ruha, ezt csak bemagyarázzák maguknak sokan. Nagynak már ellenben lehet közönséges, ha túl mély a kivágás. Kis cicikkel ezerszer könnyebb ízlésesen szexinek maradni, pont azért, mert nem tudsz túl sokat mutatni. Nézd meg pl a kifutómodelleket, nagy többségük vékony, A kosaras max, mégis nagyon dögösek tudnak lenni kivágott felsőkben is.
2020. jún. 22. 15:13
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

Keress olyan ruhát ami előnyös az alakodhoz. Kismillió olyan cucc van, ami csak a kismellűekhez passzol, hidd el, neked még könnyebb az öltözködés sokszor.

Nekem nagy a mellem, a testalkatomhoz képest, meg egyébként is. Nem hordhatok cső toppokat, spagetti pántos felsőket, nyitott hátú ruhákat, a mellrészén díszített felsőket, garbókat sem igazán, nyakba kötős fürdőruhát, stb. Neked ez mind mehetnek. Csak kísérletezd ki mi neked a legjobb.

2020. jún. 22. 15:34
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

Sehogy, nem is lenne mit össze tolni dekoltázzsá és ilyen pici méretben nem gyártanak push-up melltertót meg úgy semmilyet se, 3 bordám is átsejlik a kulccsontom alatt, mivel csípőtől felfelé nem igen van rajtam zsír 😅

De őszintén szólva jó ideje nem zavar a dolog, sőt örülök, hogy nem kell melltertót hordanom, nem zavar futás, sziklamászás stb közben és a nagyon mélyen dekoltált ruhákat is lazán felvehetem hétköznapokra, mert senki sem látja közönségesnek meg strandon is kevesebben szólnak be nekem, amiért évek óta nem hordok felsőt, mint egyik barátnőmnek akinek c kosaras mellei vannak. Meg páromat sem zavarja a dolog, nőiesnek tart így is, exeim sem panaszkodtak soha a "hiány" miatt.

2020. jún. 22. 16:24
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
plasztikával. ha nincs melled, vagy nem lesz, vagy varratsz magadnak.
2020. jún. 22. 16:35
 9/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Sehogy, és nekem ez így meg is felel.

A push uppal összenyomott melleknek nagyon természetellenes formája van.

Nekem a nagy mellek egyrészt nem is tetszenek, az én alig 60 centis derekamhoz h-lyén is nézne ki, másrészt nem hiszem, hogy túl kényelmes lenne nekem.

2020. jún. 22. 18:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy,de szerintem nem szép ha úgy össze van nyomva, én inkább vagyok vékony és kismellű,szeretem is így:))

Ha te nem vagy megelégedve,esetleg hízz kicsit,bár nem hiszem hogy megérné

2020. jún. 22. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!