Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Oversize, kapucnis pulóvert...

Oversize, kapucnis pulóvert hány évesek hordanak leginkább? 18 év felett nem hat gyerekesen?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, nagyon megtetszett egy fehér, feliratos oversize pulóver. De azon agyalok hogy az utóbbi két évben a fél ruhatáramat kiszórtam, mert gyerekesnek gondoltam.

Lányok, fiúk véleménye is érdekel.

2020. jún. 20. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Durva, hogy pont előtted írtam ki egy kérdést az ilyen fajtájú pulcsikról :D
2020. jún. 20. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem nem gyerekes.
2020. jún. 20. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én hordom, főleg ha fázok, mert jó meleg, és kényelmes is. Mondjuk tény hogy nem dolgozni megyek benne, főleg olyan alkalmakra veszem föl, hogy bográcsozás rossz időben, este bemegyünk a városba egy fagyira, kirakodóvásár van, ilyesmi. Azon még nem gondolkoztam, hogy gyerekes, de ha az is, én jól érzem magam benne.

31N

2020. jún. 20. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez mindig jól jön, nincs korhoz kötve. Ha suliba, majd munkába nem is jó. De sporthoz, szabadidős programokhoz, vagy csak otthonra szuper. Nekem is van egy, pedig elmúltam 40.
2020. jún. 20. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
21%
De
2020. jún. 20. 12:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyes, pont most láttam :D
2020. jún. 20. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem az oversize pulcsikat és van is pár, bár kapucnisat csak itthonra hordok. Ide tökéletes, mert nagyon kényelmes és így bármilyen korban megfelelő viselet.
2020. jún. 20. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!