Ez vajon miért van?
A pamut meleg,jól szigetel ezért télen különösebben jó szolgálatot tesz.
De akkor nyáron miért lehet látni sok férfit pamut zokniba?
Én is úgy vagyok mint te kedves első válaszoló, csak valahogy a logikát nem értem a férfi társaimba.
Ha odafigyelsz rá sokáig kibírja a nejlon harisnya meg a zokni és sokkal kényelmesebb mint egy bunda zokni 30 fokban.
Sok buta gondolkodású pasi van, érdekes, hogy a nőknél ez nem elterjedt.
Ők nem gondolják,hogy a pamut zokni férfi ruhadarab...
Pedig mindkét nemnek mindkettő kiegészítőből gyártanak, csak nálunk sok rettegő férfi van aki egymásnak öltözik, mintsem értelmesen tenné azt.
és újra itt a harisnyás férfi xDDD
ügyes vagy barátom de még mindig fel ismerhető a stilusod.
Igen, folyton azzal jönnek itt, hogy bárki felvehet amit akar, ennek ellenére szinte mindenki ua. hordja. Én 12 éves koromba amikor kipróbáltam a nylonharisnyát, zoknit, rájöttem egyből, hogy sokkal jobb a lábaimnak, a cipőm is kényelmesebb, főleg a sportcipők, alkalmi nyilván nem annyira. Én jó ideig nem is hordtam ilyent, mert cikinek tartottam, vagyis mások szerint ciki pasiknak ilyen vékony harisnyát hordani. Bár sosem értettem mi ciki vagy érdekes van ebben a vacakban?
Meg most sem értem,akinek a vékony nylonharisnya jobb, az miért szégyelli? Bár tudom, mert furcsán néznek rá, bzinak tartják. Lol. Sokan hordanának ilyen vékony harisnyazoknit, vagy harisnyát, de mivel nem divat, nem vállalják fel. Bezzeg én lesz*arom aki ezzel foglalkozik.
6,
Mint olvasod, nem volnék egyedül a témával.
Te meg csak viseld a kényelmetlen FÉRFIAS ruháidat...
7.
Jól teszed.
A sok gyáva meg élje le az életét úgy hogy azért marad ki a jóból mert másoknak akar megfelelni.
Vessenek magukra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!