Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok az ilyen magassa...

Mit gondoltok az ilyen magassarkú szandálokról (link lejjebb)?

Figyelt kérdés

Pár éve, valami szeszélyből, vettem külföldön egy ilyen fatalpú szandált, mert úgy megtetszett:

[link]

Ott többször volt rajtam, kényelmesnek találtam, és sokan megdicsérték, de aztán itthon mégis sokáig hanyagoltam. Pár napja újra kedvem támadt felvenni, de úgy vettem észre, nem arattam vele valami nagy sikert a környezetemben, többen furán pillantgattak, és azt éreztették, hogy nem igazán áll jól nekem.

Egyik ismerősöm azt mondta, nem érti, miért kell valakinek, aki nőként ilyen magas, ezt még ki is hangsúlyoznia. (Tény, hogy 181 centi vagyok, plusz ez a sarok még hozzáad 8 centit.) Egy másikuk meg azt, hogy szerinte azért sem áll jól, mert olyan ormótlan hatást kelt és nagyon dobog, ahogy járok benne. Tudom, hogy elég nagy a lábam, és fel is szaladt rám pár kiló az elmúlt hónapokban, de nem gondoltam, hogy olyan “drabálisnak” nézek ki benne.

Ti mit szóltok? (Fiúk és lányok véleménye is érdekel.) Tényleg csak alacsony, filigrán, kis lábú nőkön mutat előnyösen az ilyen lábbeli? Vagy egyáltalán senkin, és gáz, mert nem is divatos?

2020. jún. 16. 07:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nincs a szandállal különösebb probléma. Egyébként az ilyen "így is magas vagy, ne hordj magassarkút" típusú véleményekkel nem kell foglalkozni. Mármint a Te döntésed, húzhatsz magassarkút amikor akarsz. Amúgy érdekes, hogy sokszor a magas lányoknak/nőknek mondják, hogy ne hordjanak magassarkút, de én még egyszer se hallottam azt, hogy bárki azt mondza volna, hogy "alacsony vagy, miért nem hordasz magassarkút?". :D Mindenesetre ez mindenhogy butaság, nem a magasság dönti el, hogy húzhatsz-e magassarkút, hanem az, hogy szereted-e hordani.

Amúgy szerintem az, hogy nem vagy vékony, az nem kizáró ok. Mármint hordhatod nyugodtan, és ha tetszik, akkor hordd is.

2020. jún. 16. 10:36
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
#3: Az jött le, hogy ismerem a hölgyet? Nem, csak elméletileg írtam.
2020. jún. 16. 10:40
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a szandal stilusaval van inkabb problema. Ha nem lenne magas a sarka pont ugy nezne ki mint azok a labbelik amelyeket az oregek reszesitenek inkabb elonyben.
2020. jún. 16. 16:47
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi véleményeket, minden érdemi hozzászólást hasznosnak értékeltem!

Sajnos valahol sejtettem, hogy kevésbé áll jól nekem egy ilyen viselet, de azért örülök, hogy nem feltétlenül a magasságom a baj, és hogy nem mindenki szerint csúnya / nem divatos.

Tényleg az lehet a baj, hogy én nem vagyok egy kimondottan légies teremtés, a lábméretem is 41-es (ezt valaki kérdezte itt). :( Amúgy nekem nem jönnek be az ennyire magas sarkú cipők, de pont ebben meglepően kényelmes járni.

Egyébként érdekes, de inkább a nők kritizáltak. Csak egyetlen fiúismerősöm tett annyi megjegyzést viccesen, hogy “de megnőttél, mióta utoljára láttalak”, de nem volt benne bántó szándék, ő eleve is alacsonyabb nálam, és ez sosem zavarta.

2020. jún. 16. 17:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha neked tetszik, akkor ne foglalkozz mas velemenyevel. En irtam azt, hogy szamomra oregesnek hat, de ez nem jelenti azt, hogy neked is osztanod kell az en, vagy barki mas allaspontjat. Szerintem nincs olyan ruhadarab a foldon, ami mindenkinek tetszene es ezzel nincs is semmi baj. : )
2020. jún. 16. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem olyan csumpis, de a láb azért szép:).
2020. jún. 16. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!