Milyen ruha illik ehez a cipőhöz? Te mit vennél fel hozzá?
2010. júl. 31. 18:07
1/11 anonim válasza:
Nekem tetszik.:)
Csőgattyával hordanám.
2/11 A kérdező kommentje:
Neked is tetszik? :) Akkor már négyen vagyunk, az apukámmal és a hugommal együtt. :D
2010. júl. 31. 18:30
3/11 anonim válasza:
nekem is tetszik.:d szintén csőgatya.:D
4/11 A kérdező kommentje:
Na, öten. :D
2010. júl. 31. 18:40
6/11 A kérdező kommentje:
Hatan. :D
2010. júl. 31. 19:42
7/11 anonim válasza:
Jól néz ki, csak nem csőgatával. Csőgatyához kizárólag nőies cipők, de leginkább csizmák illenek.
8/11 anonim válasza:
nekem nem tetszik, de csőgatya :D
9/11 anonim válasza:
20:43-mas el vagy tévedve.. Mindenhez lehet felvenni csőnadrágot.
Fiu lány öreg fiatal bárki bármihez. A szűk farmer csinos, elegáns de hétköznapi viselet is lehet. Attól függ milyen szín és fazon no meg persze hogy mit veszel fel hozzá.
Ehhez a cipőhöz meg pláne csőnadrág miven magasszárú tehát logikus hogy nem takarom el a nyelvét. Bár még ha bejön neked a mélyülepű farmer akkor azt is ajánlom. fekete szürke és türkiz pólókkal ajánlom nem túl mintásakkal. Remélem segitettem :)
10/11 anonim válasza:
Igen, a mélyülepű tényleg megy hozzá. Amúgy meg a háromnegyedes nadrágok. Csőfatyához nem illij az ilyen nagyobbfajta, sportos cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!