Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » FIÚK!Egy kicsit teltebb...

FIÚK!Egy kicsit teltebb lányon gusztustalan a bikini?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér,de van rajtam kb.6 kg felesleg.Szerintetek nagyon előnytelen ha magasított bikinialsót illetve bikinifelsőt vennék fel strandra?Főleg fiúk válaszát várom,de lányok is írhatnak!Előre is köszi mindenkinek!

2020. jún. 13. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

ha csak kicsi a súlyfelesleg akkor nem

nincs hurka meg narancsbőr hegyek és lógó fenék

2020. jún. 13. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Nőként írok. Mivel hazánk Európa legelhízottabb országa, ezért az a 6 kg felesleg szinte semmi. A strandon olyan csajokat látni, hogy csak na és egyikőjük se foglalkozik mások véleményével.

A lényeg az, hogy ha nem tetszel magadnak, akkor tegyél azért, hogy ez változzon.

3/10 anonim ***** válasza:
Mutatsz képet egy ilyen bikiniről? Kb hogy néz ki? :)
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

A fő, hogy hogyan oszlik el az a (mondhatni, elhanyagolható) 6kg+.

Alapból nincs bajom az arányosan teltebb nőkkel.

2020. jún. 13. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Lányként írok, és a 6kg nem mondhatni soknak, de attól függ hogy oszlik el rajtad. Pl ha a hasad a ducibb akkor (szerintem!) előnytelen a magas derekú bugyi, viszont ha a lábaid vastagabbak de a derekad vékonyabb akkor nagyon szép tud lenni
2020. jún. 13. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha mutatsz valami képet róla könyebb lenne megmondani. Egyébként a 100+ kilós tehén egyedeken néz ki hülyén
2020. jún. 13. 20:47
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

6# sajnos így konkrétan nem tudok mert nem szettbe árulták a bikinit és nincs róla képem :(

2020. jún. 13. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
15%

Milyen érdekes,hogy ha a kérdező kiírja,hogy fiúk, akkor mi a francért erőlködnek a női versenyzők? Az ő véleményükre jelen esetben senki sem kíváncsi!

Ezt onnan tudom,hogy én is megtettem ezt fordítva és hasonló kioktatásban volt részem.

Kérdező!

A jó alakú nőkön is gusztustalan mivel szinte alig takar valamit, ez nekem egy kicsit sok egy nőből...

Szerintem ne vágyódj utánna vannak ettől a közönséges ruhadarabtól jobb fazonúak is.

F.

2020. jún. 14. 10:06
 9/10 anonim válasza:
6 kg felesleg nem olyan sok, szerintem ettől még nyugodtan felvehetsz bikinit
2020. jún. 14. 10:54
 10/10 anonim válasza:

Szerintem jól is állhat. Fontos az összkép. Az a hat kiló pedig tényleg nem sok.

F

2020. jún. 14. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!