FIÚK!Egy kicsit teltebb lányon gusztustalan a bikini?
ha csak kicsi a súlyfelesleg akkor nem
nincs hurka meg narancsbőr hegyek és lógó fenék
Nőként írok. Mivel hazánk Európa legelhízottabb országa, ezért az a 6 kg felesleg szinte semmi. A strandon olyan csajokat látni, hogy csak na és egyikőjük se foglalkozik mások véleményével.
A lényeg az, hogy ha nem tetszel magadnak, akkor tegyél azért, hogy ez változzon.
A fő, hogy hogyan oszlik el az a (mondhatni, elhanyagolható) 6kg+.
Alapból nincs bajom az arányosan teltebb nőkkel.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
6# sajnos így konkrétan nem tudok mert nem szettbe árulták a bikinit és nincs róla képem :(
Milyen érdekes,hogy ha a kérdező kiírja,hogy fiúk, akkor mi a francért erőlködnek a női versenyzők? Az ő véleményükre jelen esetben senki sem kíváncsi!
Ezt onnan tudom,hogy én is megtettem ezt fordítva és hasonló kioktatásban volt részem.
Kérdező!
A jó alakú nőkön is gusztustalan mivel szinte alig takar valamit, ez nekem egy kicsit sok egy nőből...
Szerintem ne vágyódj utánna vannak ettől a közönséges ruhadarabtól jobb fazonúak is.
F.
Szerintem jól is állhat. Fontos az összkép. Az a hat kiló pedig tényleg nem sok.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!