Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet ezt javítani Lányok,...

Lehet ezt javítani Lányok, vagy dobjam ki?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy 20 denes combfixet, de csak felpróbáltam, és màr fel is szaladt egy szál.. Igazàn bosszantó.

Lehet ezt javítani.. Másnál is így van¿

2020. jún. 12. 22:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az lesz. 😊
2020. jún. 14. 18:48
 12/13 krisztamnk ***** válasza:
Vagy vegyél egy ugyanolyant, színre, típusra, méretre azonosat. Ezt a kiszakadtat tedd el, és ha majd abból is az egyik kiszakad, akkor még mindig összerakhatsz egy ép párat amit használhatsz. A másik meg tényleg jó lesz naci alá. Én legalábbis így tennék :-)
2020. jún. 15. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes a javíttatással vesződni, viszont azért ne dobd ki. Én az ilyen picit sérült harisnyáimat mindig elrakom, mert télen nadrág alatt inkább ezek kopjanak szét, mint az ép darabok. Vagy ha olyan program van, amihez "játszós" ruha kell, nem baj, ha nem egy jó harisnya van rajtam, hanem olyan aminek már úgy is mindegy. Az a baj, h sosem tudni, h mit bír egy harisnya, ezért nem érdemes mindig, mindenhez újat bontani, főleg ha van olyan, ami kicsit strapás, de attól még használható. Legutóbb pl esti sütögetésnél jött pont kapóra egy ilyen harisnya. Mivel az este végére tiszta kosz lettem, ragadtam, zsír is került rám valahogy, nem is beszélve a füstszagról. A zsírcseppet leszámítva sokminden maradt a harisnyán, miután levettem, akkor láttam, h a pöröm alig lett szutykos, és ragadni is a harisnya ragadt, nem pedig én.. :) Szóval azért utoljára még jó szolgálatott tett, mielőtt kidobtam volna. Enni nem kér, kishelyen elfér, és bármikor hasznos lehet szerintem...
2020. júl. 3. 06:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!