Esetleg, ha olyan helyen van, ahol nem látszik, egy kis átlátszó körömlakkal megállítani tudod, hogy tovább szakadjon:/
2020. jún. 13. 03:27
2/13 anonim válasza:
Budapesten van szemfelszed
2020. jún. 13. 09:40
3/13 anonim válasza:
A régi Corvin plázában az emeleten.
2020. jún. 13. 09:41
4/13 anonim válasza:
#3, az a Corvin ÁRUHÁZ, amire gondolsz. (Nem mindegy, mert van olyan is, hogy Corvin pláza - több villamosmegállóval odébb, egész más profillal.) Mellesleg hónapok óta zárva van, egyedül az aljában lévő Spar üzemel, a többi részt átépítik.
Kérdező, szerintem az sajnos kuka, ha látható helyen van a hiba. Annyit tudok javasolni, hogy legközelebb magasabb den értékűt vegyél, azok jobban bírják.
2020. jún. 13. 12:49
5/13 anonim válasza:
Igen, úgy van, ott mindig volt ilyen lehetőség. Hátha hamarosan ismét, vagy keress rá a neten hol van ilyen szemfelszedés.
2020. jún. 13. 13:32
6/13 anonim válasza:
Rosszabb idő esetén nadrág alá is használhatod.
2020. jún. 13. 13:51
7/13 anonim válasza:
Nem azért mert pofátlan lennék, de ha drága volt, akkor érdemes lenne reklamálnod, hátha kicserélik, én is jártam már így, igaz harisnyanadrággal, és adtak másikat.
Te hogy szoktad felvenni őket? Mert az se mindegy, a kezedre érdemes felgyűrni és úgy belebújtatni a lábaid és óvatosan húzni fel.
2020. jún. 13. 14:03
8/13 anonim válasza:
Teljesen fölösleges volt lepontozni a 4-est, a Corvin Áruház tényleg más, mint a Corvin Pláza (én is futottam bele félreértésbe emiatt), a szemfelszedő tényleg az áruházban volt, ugyanakkor annyira retró dolognak számít már, hogy nem szokás szemfelszedőhöz menni, valszeg ezért meg is szűnt.
2020. jún. 14. 14:41
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem volt drága 1500ft körül volt, ezért nem reklamálnék. Meg a blokk nincs már meg.
2020. jún. 14. 16:56
10/13 anonim válasza:
Szerintem engedd el, nem ér annyi utánajárni hogy hol és mennyiért javítható. Vegyél újat, ezt meg rakd el, pl nadrág alá tényleg jó, vagy ha pasid szexinek tartja akkor szexhez vedd fel:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!