Egyesek miért nem szeretnek melltartót hordani?
Mármint itt olvasom, hogy sokan alig várják, hogy levegyék, meg ilyenek.
Én meg nem értem. Mármint tök jól elvagyok nélküle is, bár nem kicsi méretem van.(nem kérek privát üzenetet, köszi) Igazából kényelmesen érzem magam benne, és több félét hordok. Mindegyik tök kényelmes. És még azt se lehet mondani, hogy valami hű de jó helyen vásároltam őket, mivel piacon szoktam.
Mert nem vagyunk egyformák. Biztosan van olyan, amit te nem szeretsz, és mások értetlenkednek rajta.
Én sem szeretem a melltartót, ezért kizárólag sport topot hordok, amiben nincsenek fém alkatrészek. A drótos melltartó ülés közben nyomja a bordáimat, és egyfolytában úgy érzem, hogy a hónaljamban van a drót vége. És rengeteg drótos melltartóm volt, 48 éves vagyok, szóval volt időm rájönni, hogy ez nekem nem oké.
Mintha a számból vetted volna ki a szót😅
Én nem annyira szeretek melltartó nélkül lenni. Viszont a melltartóban a vas szokott zavarni, meg néha a pánt.
Szeretem, ha össze tartja valami
Nyilván fazontól, mellmérettől meg preferenciától is függ.
Pl. szivacsos, merevítős, vékony pántos melltartóban én se szeretek itthon ülni, de sportmelltartóban vagy háromszög fazonúban nincs bajom itthon.
Ráadásul bármennyire is jó méretű a melltartó, ha leveszem mindig ott a nyoma a bőrömön, márpedig ha nyomot hagy, akkor nem olyan kényelmes.
Nekem kényelmetlen, valami folyton a mellkasom körül van. Mikor leveszem olyan "szabadság" érzetem van. Meg nyom is kicsit, merthát csak formába tartja őket amíg rajtad van. Én sem szeretek sehova anélkül járni, mert lesnek (pedig nem is nagy), de otthon az a legelső hogy leveszem.
Sima csipkés melltartóm van, az nagyon kényelmes de eehh.. már a tudat hogy melltartó van rajtam, idegesít. Szerencsés vagy az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!