Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek se való már 19...

Szerintetek se való már 19 éves lánynak az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem Betty Boopot és rengeteg felnőtt méretű ruhát lehet kapni, amin rajta van a figurája. Látni is szoktam sokszor velem egykorú lányokon. Szerintem még legalább 3 évig nem növök ki belőle.:D

Van egy táska, amire azt mondják (anyum, barátnőm) hogy gyerekes. Nekem viszont nagyon tetszik.

[link]

Konkrétan ez az.

Szerintetek gyerekes?:D

Nekem még ez eddig nem jutott eszembe de most, hogy ketten is így reagáltak rá elgondolkodtam. Még megkérdezem egy másik barátnőmet, szerintem az ő szava lesz a döntő(pesrze csak a saját vélemányem után:D), mert neki is nagyon hasonló az ízlése, de azért egy kis közvélemény kutataás sem árt.:D

2010. júl. 31. 12:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Bocsi,de szerintem 13 év fölött már kicsit érdekes,de te tudod,viszont ha nem szerted,ha megnéznek akkor inkább ilyet ne.

15/L

2010. aug. 2. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!