Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is sokkal inkább...

Szerintetek is sokkal inkább azokra jellemző a viszonylag márkásabb (adidas, nike, tommy hilfiger) ruhák viselése, akik a szegénységüket rejtegetik?

Figyelt kérdés

Itt fontos megjegyezni, hogy nem arról van szó, hogy ezekből a darabokból sok van, csak néhány.

(öltözködés)

2020. jún. 9. 16:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
83%
Én a Hilfiger cipőmet akciósan 22-ért vettem, és bátran mondhatom,hogy egy kalap fos. A nyelve szivacs 😆 és a gagyi kilógós fajta... Amúgy ha nézi az ember akkor ki lehet fogni akciókat, pl.: kifutó modelleket. A férjemnek a Saxoo pólói mind ilyenek, és meg nem mondaná az ember hogy 3-4 ezerért veszem őket.
2020. jún. 9. 21:01
 12/12 anonim ***** válasza:
77%

Bocsi az OFF-ért, de utolsó!!! A hilfiger cipői tényleg nagyon gagyik, kb mint egy h&m cipő :D

Egyébként szerintem a márka manapság abszolút nem árul el semmit. Egyrészt már a turkálók is tele vannak márkás ruhákkal, másrészt rohadt sok a hamisítvány, a jobbakról senki sem mondja meg, hogy az. Nem vagyok gazdak, de szegény sem. Ha egy new yorker nadrág tetszik meg, azt veszem meg, ha egy márkásabb -nyilván ésszerű keretek között- azt választom. Nem takargatok semmit, nem akarom felhívni magamra a figyelmet.

2020. jún. 9. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!