Krosszarcu kérdése:
Jó dolog-e az évszakhoz öltözés, vagy ez kevésbé jellemző Magyarországon?
Figyelt kérdés
Mert az USA-ban nagyon jellemző.2020. ápr. 24. 15:11
1/11 anonim válasza:
Magyarországon is elég jellemző. Pl van az ruhadarab, nem tudom hallottál e már róla, a télikabát. Magyarországon mindenki azt hordja télen.
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt Londonban a színekre mondják. Télen és összel képesek a nők feketében f-barnában meg szürkében járni és azt hiszik menő.
2020. ápr. 24. 15:29
3/11 anonim válasza:
Konkrétan mire gondolsz, kérdező?? Te rövidnadrágban jársz decemberben is? 😂😂😂
5/11 anonim válasza:
Nem teljesen értem, hogy mire utal a kérdés.
Én pl egész évben feketében és szürkében járok. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Ez a téli nyári őszi színekre utal és egy sajátságos ehhez kapcsolódó divatra USA UK nagyon hasonló majmolják egymást minkettő angolszász...
2020. ápr. 24. 16:35
7/11 Sunshinedoll válasza:
Alapvetően a ruhakollekciókat télies és nyárias színekben dobják ki. Bordó, barna, fekete őszre tipikus. Tavasszal a virágminta meg a pasztel. Télen meg a fekete, a szürke.
Aki vásárol fast fashion vagy dizájner ruhát az adott szezonban, az nem tudja ezt elkerülni.
8/11 anonim válasza:
Sunshinedoll jól mondja, ha támogatod fast fashiont, akkor évszakhoz fogsz öltözni.
De ettől függetlenül: szerintem semmi értelme színben azt hordani, amit "meghatároztak".
Ha mindenki télen feketébe és barnába lenne akkor az hatással van ránk, többnyire negatívan.
9/11 A kérdező kommentje:
Értem utaná fogok nézni a fast fashionnak ez lesz itt a kulcs.
2020. ápr. 25. 20:12
10/11 anonim válasza:
nyáron is csak feketét hordok :D télen is, ősszel is, tavasszal is, karácsonykor is... mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!