Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hosszú ujjú fehér inget...

Hosszú ujjú fehér inget hétköznapra?

Figyelt kérdés

Kaptam ajándékba egy fehér inget, slim fit, és szeretném hordani. Ha vennék alá pólót milyen lenne? pl így? vagy lenne más jobb variáció?

Minden véleményt szívesen fogadok, köszönöm!

Így próbáltam:

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. jún. 9. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked tetszik akkor vedd fel így. De nem lesz nagyon meleged?
2020. jún. 9. 09:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is jó ha nem veszel alá semmit és begombolod szerintem is ahogy az első válaszoló írta, nem lenne meleged így pólóval? Az ing sokkal szellősebb anyagból készül, vékonyabb. Meg mivel hosszúujjú szerintem amikor így meleg van egyáltalán ne vedd fel. Maximum ha hűvös van, vagy más évszak.
2020. jún. 9. 10:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Így is oké, de szerintem jobban nézne ki, ha nem vennél alá pólót és csak simán begombolnád. Így felhajtott ujjal, farmerrel meg ezzel a cipővel úgy is teljesen jó lenne hétköznapra is.
2020. jún. 9. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!