Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fehér cipőhöz illik a barna...

Fehér cipőhöz illik a barna táska hétköznapra?

Figyelt kérdés
Nyáron fehér cipőt, papucsot hordok, nem szeretnék fehér táskát venni. A fehér cipő, fekete táska meg azt mondják nem illik össze. Barna színű táskára gondoltam, egy nem is túl világos, nem is túl sötét barnára. Azt majd fekete cipővel is tudom hordani, nem?
2011. jún. 20. 14:46
 1/3 anonim válasza:
Szia!! Őszintén írom azt amit most írok :) divatblogger vagyok van valami alap tudásom! Nyugodtan hordhatsz fehér cipőt feket vagy barna táskával ezek natúr színek bármihez mennek. A táska és cipő színe nem mindig kell harmonizáljon elég ha mondjuk a felsőddel vagy nyakláncoddal harmonizál a cipő vagy táska. De idén nyáron még ezen sem kell agodnod most a legnagyobb divat a color blocking ami szerint bármilyen színt keverhetsz és nem kell az outfittednek alapszíne legyen. szabadjára engedheted a fantáziád. Remélem tudtam segíteni.
2011. jún. 20. 16:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hasznos volt, amit írtál!

2011. jún. 22. 08:49
 3/3 anonim válasza:
Akkor örülök!! :)
2011. júl. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!