Hogy kell hordani a labszarmelegitot?
Figyelt kérdés
Lattam a boltban, nagyon megtetszett, de nem mertem megvenni, mert nem tudom pontosan, hogyan, mivel kell viselni, hogy ne legyen gaz. Valaki el tudna mondani, mire, mivel lehet felvenni?2008. nov. 24. 15:52
1/10 anonim válasza:
általában azok hordják akik táncolnak, sportolnak, tornáznak, hogy a bokájuk védve, melegen tartva legyen, de te is nyugodtan megveheted otthon hordani. Én úgy szoktam hordani, hogy egy nagyon kicsi részen a sarkamon marad, hogy ne csússzon le, és ameddig lehet, felhúzom.
2/10 anonim válasza:
Én pont ma láttam olyat, hogy a csőnadrágra ráhúzva hordták. Hát valami förtelem volt. Vérciki.
3/10 anonim válasza:
Én úgy szoktam hordani, hogy a csizmába belehúzom és egy kicsit feljebbhúzom a lábszárvédőt, hogy kilátszódjon. Persze a csizmámmal egyszínű.
4/10 anonim válasza:
Én ősszel hordtam balettcipőhöz, kicsit ráhúzom a sarkamra, hogy ne csússzon fel, aztán olyan féllábszárig húzom fel és farmerszoknyát veszek hozzá. Nyugodtan hordhatod utcán is, nem csak otthon. Vastag harisnyára is ráhúzhatod, melegít és divatos.
5/10 anonim válasza:
ehh.első válaszolónak üzenem hogy ő a vérciki, maradi kis otthonülős senki.
6/10 anonim válasza:
már nem azért hogy megbántsam a borsónyi agyadat, de sztem az vérciki, ha kimész egy ilyennel az utcára... NEM ARRA TALÁLTÁK KI
8/10 anonim válasza:
a táncosok, ezesetben aerobik, stb. bokáját védte
9/10 anonim válasza:
Szia!
En is imadom a labszarmelegitot, huvosebb idoben kivetel nelkul minden nap hordom. Ilyenkor csak neha, meg otthon. Nagyon sok otletem van, es szivesen fogadnek en is mindent.
Az emilcimem legwarmers@freemail.hu :D, ide is irhat barki.
Kepeket fogadnek legszivesebben, kuldjetek.....
En hordom szoknyaval, shorttal, nadraggal, magassarkuval, sportcipovel, de legjobban terdig ero csizmara rahuzva szeretem. Csizmara a hosszabbak a jok szerintem, amik bordasak, balettcipellohoz es sporthoz az aerobicos...ha a kerdezot erdekel nagyon sok otletem van....Irj privatban az emilemre vagy aki csak akar itt is imadom ezt a temat! Van ezer meg egy fajta...szuper mind....
puszi Harisnyaslany
10/10 anonim válasza:
Bocsi latom, hogy a kerdes mar egy eves, ez esetben tapasztalatokra is kivancvsi vagyok nagyok, mivel hosz syereted legjobban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!