Van vajon valami amivel megoldhatnam a helyzetet?
Figyelt kérdés
Szoval arrol van szo hogy holnap egy 18 eves szulinapi bulira kell mennem es erre az alkalomra vettem is egy kis feher ruhat.A gond az hogy a menstruaciom par nappal elobb jott meg ami elegge aggaszt mert elso ket napban elegge erosen folyik, a feher kenyes es nagyon felek nehogy atuson.Nem tudnatok javasolni nekem valamit hogy oldjam meg a dolgot vagy mit tudjak a ruha ala venni vagy valami ami kicsit leallitana a menstruaciot , barmi.Lecci irjatok ha tudtok nekem segiteni.Nagyon meghalalnam2010. júl. 31. 01:14
1/6 anonim válasza:
ha tampont használsz az kényelmes és megbízható is. ha nagyon félsz a tampon mellé tegyél be egy kisebb betétem ami nem láccik...
16L
2/6 anonim válasza:
így van, én is ezt csinálnám ahogy az előző írta
3/6 anonim válasza:
egyél citromot, az szűkíti az ereket. bár sztem most már késő, de egy próbát megér. hja, és vörösbort ne igyál!
4/6 anonim válasza:
tampon, maxi erősségű. az aranyos hogy nagyon meghálálnád így interneten keresztül :)
5/6 anonim válasza:
OÉrdekes és sosem aggódtam az ilyesmi miatt, sosem ütött még át. Ha tampont használsz akkor tuti nem lesz gond. Miéelőtt elindulsz kicseréled, majd a mosdóban 2 óra múlva újra. Tuti nem lesz gond. Amúgy a kék vagy piros ruhád lenne akkor azon is látszana.
6/6 anonim válasza:
Super tampont vegyél, ami nagyon vastag, nem lesz gond a felrakással, és az tényleg sokáig bírja. Amikor tudom, hogy nem lesz módom pár órán át cserélni, mert olyan helyre megyek akkor szoktam azt használni.
Ne tangát vegyél fel, hanem rendes fehér bugyit és tegyél bele egy tisztasági betétet, az az esetleges szivárgást felfogja..... De mivel buliba mész ott lesz wc, és akár óránként cserélhetsz tampont, nem hiszem, hogy ez probléma lenne.
Jó szórakozást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!