Lányok Hány évesen kezdtetek melltartót hordani? Akkor mekkora volt a melletek?
Most mekkorák?
Hány évesek vagytok?
"De most őszintén, mi közöd hozzá hogy milyen nagy a mellünk és hogy hány évesen kezdtük hordani?
Most így őszintén...
Nincs neked mellfétised, vagy csak egyszerűen unatkozol és erre akarod verni?"
Őszintén: a kérdező minden bizonnyal mellfétises némi pedofíliával (uhh..) megfűszerezve, és erre akarja verni.
Ugyanakkor őszintén: ez egy anonim oldal, elég tág határokon belül bármi megkérdezhető és rengeteg olyan privát dolgot is kitárgyalnak egymásnak kvázi ismeretlen emberek, amiket személyesen (vagy csak simán névvel, arccal) biztos nem tennének. Ha úgy gondolod, nincs köze hozzá, nem írod le.
11
Bezzeg a 8ast nem pontozod le mert ő is mondta hogy "semmi köze"..
Szép vagy, nem mondom
7es koromban kezdtem el hordani toppot, előtte is jó lett volna ha hordhattam volna, de anyamék szerint nem kellett(tesi órán kellemetlen átöltözés volt👌)
Aztán 8. osztály ballagásra kaptam egy A-s pushupos(🤦♀️) melltartót, ami kb 3 hónapig volt jó, mert szeptemberre már B-s kellett. Aztán másfél évente méretváltás.
Most tartok D-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!