Lányok! Ti mikortól kezdtetek melltartót hordani?
Figyelt kérdés
14éves vagyok,minden osztálytársam már melltartót hord,én még topot.Mikor kell elkezdenem melltartót hordani?Nem akarok korábban mint kéne,de későn sem..2014. aug. 15. 12:52
1/3 anonim válasza:
Én 6.-os korom óta hordok. Akkor kezdj el, ha már van mit beletenni. :) Nem vagy lekésve semmiről,ismerek egy lányt aki 17 éves, és még mindig topot hord!! :/
2/3 anonim válasza:
14/L en mar.hordok mellzartot de nem szeretem. A top szerintem kenyelmesebv. Meg jobban erzem benne magam. Baratnom mar 12 evesen is mar melzartot hordott. De van osztalytarsam aki meg tppot se hord....
3/3 anonim válasza:
Én még csak 12 vagyok,de már majdnem minden osztálytársam melltartót hord.(én nem) De ahogy te jól érzed magad úgy hordj melltartót/topot. Ha nem érzed magad kellemetlenül a topban akkor hordj azt. Ha a melltartó jobban tetszik neked,hordj azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!