Alison Dilaurentisnek van ez a sárga fodros trikója. Mindenhol kerestem már de nem tudok venni olyat sehol. A lényeg hogy úgy nézzen ki. Hol tudnék venni olyat?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 22:07
1/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy az a póló ritka, mint a fehér holló. Évek óta nem gyártják. Anno én is néztem, és most is újra lecsekkoltam, de egyszerűen sehol sincs, még hasonló sem. Szerintem ha tényleg nagyon szeretnél olyat, akkor inkább varrass olyat, vagy valami. Vagy ha más színben is okés lenne, akkor érdemes feketében keresgélni, szerintem hasonlót feketében gyorsabban találnál.
De egyébként miközben keresgéltem, találtam egy DIY-os videót a póló készítéséről. Itt a link: https://www.youtube.com/watch?v=kgi5ypm-W5s
Nem pont olyan, de érdemes vetni rá egy pillantást. (a sorozat többi részét a videó alatti kommentárba belinkelte a videó készítője) De nem néztem bele a videóba, nem tudom milyen.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi,megpróbálom. De ha valaki tud még valamit légyszi irja meg.
2020. jún. 5. 13:41
3/3 anonim válasza:
az aliexpresen van olyan szerintem turkálokban sok hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!