Ez a fodros ruha milyen testalkathoz passzolnak?
Annyira tetszik ez a ruha, de nem tudom, hogy megrendeljem-e. Van egy kicsi túlsúlyom...de dolgozom rajta. 176 cm vagyok es 88 kiló. A testalkatomat széles csípő es nagyobb mell (C) jellemzi. Mit gondoltok? Ne álltassam magam, hogy bárhogy is állna?
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat. Még kétszer átgondolom ezt a vásárlást. Esetleg más véleményét is szívesen meghallgatom.
Megragadom az alkalmat, hogy megkérdezzem mit gondoltok erről a ruháról is. Már régóta vágyom egy ingruhára, de szintén nem tudom, menne-e az alakomhoz. Ide most ezt a gyönyörű lazac színűt linkeltem, de erősen vetekszik a kék változatával is.
Ez lehet elönyös, a vékony csíkok nyújtanak, és ha a derekát behúzod, karcsúsít, de csak akkor rendeld meg, ha garantáltan vissza lehet küldeni nemtetszés esetén, mert csak akkor tudod megmondani, hogy tetszik-e magadon, ha felpróbáltad.
Én személy szerint ingruhának sosem érzem magam jól, annak ellenére, hogy kifejezetten tetszenek.
A fodros ruha nagyon erősíti a mellett, ezzel a mintával meg főleg felhívja a figyelmet arra a területre.
Az utolsó válaszoló által linkelt ruhák kövérítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!