Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha 165 cm-es és 54 kg-os...

Ha 165 cm-es és 54 kg-os vagyok, S-es póló jó lenne rám (fiú)?

Figyelt kérdés
Hervises cuccokat néztem, és sajnos nem nagyon van XS-es, vagy ha szokott lenni szóljatok, de én nem láttam neten. S-es lehet nagy lenne már, nem?

2020. jún. 3. 00:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom menj el próbáld meg ha nagy lenne, akkor keress a gyerek osztályon nagyobb méretet.

Én 172/ 63kg vagyok 19 f és nagy szánba M-es ruhákat hordok. Amit most vettem nike melegítő abból mondjuk s-es keĺett. Az az igazság hogy a márkától is függhet a dolog.

2020. jún. 3. 00:43
 2/2 Metionin ***** válasza:
100%
Pólótól függ, tesóm 167 cm és 56 kiló, S-es normál (pl. Gildan, Fruit of the Loom) pólók jók rá de bizonyos plázaboltok pólói meg nagyok. Szerintem próbáld fel vagy ha neten nézed, akkor a mérettáblázatból ellenőrizd le a centiket.
2020. jún. 3. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!